Sta trenutno radis 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cveticu, sta pijes..daj i meni malo..

onako gubo skoro tri case?
au bas si pijana :lol:

Pazi se mangupa :lol:

Lol haha nisam mislio na sebe :cool:

ma znam da nisi :lol:

- - - - - - - - - -

mislim mislim da je starija od tebe, ne znam tacno kolko, al je vredno pokusati :per:
Hbg, nisam stigla do mangupa... zaspala sam od šuba i spavala snom pjanog pravednika :lol:

Ja se jutros posvađah sa aparatom za bus plus.
Uđoh na prednja vrata i nalepih karticu koju sam dopunila minut ranije na trafici.
Posle dva koraka čujem nemate dovoljno kredita kako odzvanja kroz poluprazni gradski prevoz.
Okrenem se naoštrena da se bijem ako treba i kažem na glas u pravcu aparata Ša bre nema dovoljno kredita?
Nije vama rečeno gospođo već onom na srednjim vratima objasni mi jedan čiča ljubazno
Nasmejala sam bar petoro ljudi jer je u istom trenutku na srednjim vratima provlačio karticu neko ko nije imao lovu na istoj ali ja i moji živci od struna....
Atavizam, možda bi bilo krajnje vreme da primenim onaj tvoj lek za neurozu....

Ja se jutros posvađah sa aparatom za bus plus.
Uđoh na prednja vrata i nalepih karticu koju sam dopunila minut ranije na trafici.
Posle dva koraka čujem nemate dovoljno kredita kako odzvanja kroz poluprazni gradski prevoz.
Okrenem se naoštrena da se bijem ako treba i kažem na glas u pravcu aparata Ša bre nema dovoljno kredita?
Nije vama rečeno gospođo već onom na srednjim vratima objasni mi jedan čiča ljubazno
Nasmejala sam bar petoro ljudi jer je u istom trenutku na srednjim vratima provlačio karticu neko ko nije imao lovu na istoj ali ja i moji živci od struna....
Atavizam, možda bi bilo krajnje vreme da primenim onaj tvoj lek za neurozu....

Nije svemoguc lek, evo Atavizam se vec par sati trese, pusi ko manijak i napravice skandal kroz dva sata... tako da sta znam... bolje da se svadjas sa aparatom za BusPlus...

On to ovako...

IMG_7847.JPG

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back