sta trenutno radis 2

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jao Gane, el vidiš kakvi smo ti i ja radnički mučenici.. dok drugi spavaju, mi ovde topimo zamrzivač i listamo po papirinama za sutra :fdlan:
Hoće li ti se barem zamrzivač zahvaliti?

- - - - - - - - - -

Šta zdravo, kud ćeš sad, ne ideš i ti valjda na spavanje? :(
Čekaj makar da izogovaramo nekoga sad.. daj da napravimo neki kuršlus, neki dar mar, da ujutro kad ustanu ovi što mirno spavaju :evil:, zateknu haos i ispretumban nameštaj i prosuto piće po nameštaju i kokice svuda po tepihu i kako već ide posle žurke.

Jao Gane, el vidiš kakvi smo ti i ja radnički mučenici.. dok drugi spavaju, mi ovde topimo zamrzivač i listamo po papirinama za sutra :fdlan:
Hoće li ti se barem zamrzivač zahvaliti?

- - - - - - - - - -

Šta zdravo, kud ćeš sad, ne ideš i ti valjda na spavanje? :(
Čekaj makar da izogovaramo nekoga sad.. daj da napravimo neki kuršlus, neki dar mar, da ujutro kad ustanu ovi što mirno spavaju :evil:, zateknu haos i ispretumban nameštaj i prosuto piće po nameštaju i kokice svuda po tepihu i kako već ide posle žurke.

Zurka se zavrsava u tri, a pocinje sex, valjda.
Nisi ti bas otopljavala zamrzivac, cim si za pricu.:)

Zurka se zavrsava u tri, a pocinje sex, valjda.
Nisi ti bas otopljavala zamrzivac, cim si za pricu.:)
Ja listam i prebiram po papirinama, za sutra. I piskaram nešto za sutra.
Kakav seks, kakvi bakrači... nego, šta ti radiš?
Reci da sastavljaš neki završni izveštaj, da sabiraš neke brojeve, ili makar da i ti topiš taj zamrzivač... da ne budem jedina radnica u 3 ujutro z:cry:

Reci da sastavljaš neki završni izveštaj, da sabiraš neke brojeve, ili makar da i ti topiš taj zamrzivač... da ne budem jedina radnica u 3 ujutro z:cry:

Ja sam neradnik, svir, am na tastaturu.

- - - - - - - - - -

Pominjes zurku, pa vidim da nisi u toku.:)

Napišem jedan pasus, pa bacim oko na forum :rumenko:
A mogao si da slažeš nešto iz čisto altruističnih razloga, da recimo popravljaš tastaturu jer će ti sutra u 7 doći čovek po istu, pa da zajedno psujemo radnu nedelju, kapitalistički sistem i sve po redu z:cry:

Sta da ti kazem, sutra spavam do 1 posle, doruckujem, pa natenane pijem kafu ili da opalim dva viskija i dremnem ponovo?

...jel to kondenzovano mleko?:)
...davno, davno sam pila nes sa njim...fantastican smek da...

...ja se probudila i zavukla dublje u jorgan, preko usiju, umotana kao palacinka pri cemu ja dodjem neko punjenje...nakon tri dana duznosti osamucena...samo jos nocas da izdrzim...pa cu tri dana malo da odmorim...spavacu vala:)
...probudile me poruke, od sestre koja mi je poslala decu koja cice otju tetuuuuuu da se igrajuuuuuu...od drugarice koja bi na kafu jedno 10 km odavde i od sultana koji ne shvata da nisam rekla kraj bezveze...kakav bezobrazluk, popljuvao mi je reci...budi gospodin, spakuj se i idi.

...jel to kondenzovano mleko?:)
...davno, davno sam pila nes sa njim...fantastican smek da...

...ja se probudila i zavukla dublje u jorgan, preko usiju, umotana kao palacinka pri cemu ja dodjem neko punjenje...nakon tri dana duznosti osamucena...samo jos nocas da izdrzim...pa cu tri dana malo da odmorim...spavacu vala:)
...probudile me poruke, od sestre koja mi je poslala decu koja cice otju tetuuuuuu da se igrajuuuuuu...od drugarice koja bi na kafu jedno 10 km odavde i od sultana koji ne shvata da nisam rekla kraj bezveze...kakav bezobrazluk, popljuvao mi je reci...budi gospodin, spakuj se i idi.

Ovo :) Pogledajte prilog 353625
I smek i gustina.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back