- Poruka
- 85.845
more me misli crne
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

, zateknu haos i ispretumban nameštaj i prosuto piće po nameštaju i kokice svuda po tepihu i kako već ide posle žurke.Jao Gane, el vidiš kakvi smo ti i ja radnički mučenici.. dok drugi spavaju, mi ovde topimo zamrzivač i listamo po papirinama za sutra
Hoće li ti se barem zamrzivač zahvaliti?
- - - - - - - - - -
Šta zdravo, kud ćeš sad, ne ideš i ti valjda na spavanje?
Čekaj makar da izogovaramo nekoga sad.. daj da napravimo neki kuršlus, neki dar mar, da ujutro kad ustanu ovi što mirno spavaju, zateknu haos i ispretumban nameštaj i prosuto piće po nameštaju i kokice svuda po tepihu i kako već ide posle žurke.

Ja listam i prebiram po papirinama, za sutra. I piskaram nešto za sutra.Zurka se zavrsava u tri, a pocinje sex, valjda.
Nisi ti bas otopljavala zamrzivac, cim si za pricu.![]()

Ja listam i prebiram po papirinama, za sutra. I piskaram nešto za sutra.
Kakav seks, kakvi bakrači... nego, šta ti radiš?
Reci da sastavljaš neki završni izveštaj, da sabiraš neke brojeve, ili makar da i ti topiš taj zamrzivač... da ne budem jedina radnica u 3 ujutro![]()
Ja listam i prebiram po papirinama, za sutra. I piskaram nešto za sutra.
Kakav seks, kakvi bakrači... nego, šta ti radiš?
Reci da sastavljaš neki završni izveštaj, da sabiraš neke brojeve, ili makar da i ti topiš taj zamrzivač... da ne budem jedina radnica u 3 ujutro![]()

Napišem jedan pasus, pa bacim oko na forumJa sam neradnik, svir, am na tastaturu.
Pominjes zurku, pa vidim da nisi u toku.![]()

Napišem jedan pasus, pa bacim oko na forum
A mogao si da slažeš nešto iz čisto altruističnih razloga, da recimo popravljaš tastaturu jer će ti sutra u 7 doći čovek po istu, pa da zajedno psujemo radnu nedelju, kapitalistički sistem i sve po redu![]()
Prizvaću ti neke majstore da buše zid u susednom stanu počev od 6 ujutroSta da ti kazem, sutra spavam do 1 posle, doruckujem, pa natenane pijem kafu ili da opalim dva viskija i dremnem ponovo?

Prizvaću ti neke majstore da buše zid u susednom stanu počev od 6 ujutro![]()

...jel to kondenzovano mleko?
...davno, davno sam pila nes sa njim...fantastican smek da...
...ja se probudila i zavukla dublje u jorgan, preko usiju, umotana kao palacinka pri cemu ja dodjem neko punjenje...nakon tri dana duznosti osamucena...samo jos nocas da izdrzim...pa cu tri dana malo da odmorim...spavacu vala
...probudile me poruke, od sestre koja mi je poslala decu koja cice otju tetuuuuuu da se igrajuuuuuu...od drugarice koja bi na kafu jedno 10 km odavde i od sultana koji ne shvata da nisam rekla kraj bezveze...kakav bezobrazluk, popljuvao mi je reci...budi gospodin, spakuj se i idi.
Pogledajte prilog 353625