sta trenutno radis 2

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cima tekst o oruzanoj pljacki dnevnika u jednoj osnovnoj skoli i umirem od smeha.
:confused:

Mislim okej, moj kum je pre 35 godina na nagovor neke funjarice u koju je bio zaljubljen ukrao dnevnik iz zbornice i bacio ga u Dunav. Posle je izbačen iz škole u kojoj mu je radila tetka. Dobro, smejemo se ponekad toj njegovoj gluposti, moram da priznam.

Ali šta je smešno u oružanom upadu u učionicu, to mi nije jasno.

@Čile, nemoj da sekiraš, sve će biti u redu.:heart: Jedino što ćeš morati neko vreme da vodiš računa da ne zapinješ toliko i da ne vučeš kao što si navikla.
Na svu sreću čitam da možeš da dojiš.:)

:confused:

Mislim okej, moj kum je pre 35 godina na nagovor neke funjarice u koju je bio zaljubljen ukrao dnevnik iz zbornice i bacio ga u Dunav. Posle je izbačen iz škole u kojoj mu je radila tetka. Dobro, smejemo se ponekad toj njegovoj gluposti, moram da priznam.

Ali šta je smešno u oružanom upadu u učionicu, to mi nije jasno.

U moju osnovnu su upali jedne noći i zapalili dnevnike. Problem je nastao kad se vatra otrgla kontroli pa je izgorela komplet fiskulturna sala. Ne sećam se da se ikad pronela informacija o vinovnicima.

Ovde kad je 30 stepeni proglasavaju vandredno stanje. A i ja kao da zivim u zoni sumraka, isparilo mi iz glave kako je biti na 4o stepeni. Jedne godine dosla u bg, nemam letnje stvari pa pozajmljivala od drugarice

Aj ne zahebavaj ! Idealna noć . Otvorio sam prozore a žabe samo krekeću iz obližnjeg kanala .Ljetna idila .:zaljubljena:

Ma grozno, ne volim leto, da mogu celo leto bi prespavala, u klimatizovanoj prostoriji naravno, Leo i ja :mazipsa: Samo noću šetamo kad je toplo, nema šanse ranije.

A nervira me kad Dunav uveče pusti one svoje mirise gadne a ti bi da se prošetaš kao čovek, žabe krekeću i smrde, voda se oseti na mulj, fuj

Ma grozno, ne volim leto, da mogu celo leto bi prespavala, u klimatizovanoj prostoriji naravno, Leo i ja :mazipsa: Samo noću šetamo kad je toplo, nema šanse ranije.

A nervira me kad Dunav uveče pusti one svoje mirise gadne a ti bi da se prošetaš kao čovek, žabe krekeću i smrde, voda se oseti na mulj, fuj

Zato je tu Sava i jezero se cisti, jedino mirisu kuhinje restorana.:)
Znas koje je mesto najbolje za nocne setnje?
Savski bedem na Adi Ciganliji.

ma da, ja sam superzaba :lol:

Daaa : )))

E moraćeš uskoro plavu žabicu za avatar naći, to bi bilo kul.

Gle:

Blue-frog-spam.png

:zper:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back