Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Planiram
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta ti je dusice? Jel prostata?
ti si opsednuta mojom prostatom
prostate je sasvim ispravna I funkcionalna
nista ne brini
Pa brinem za tebe. Jel izrazio zelju da budes zigolo nekoj.bogatoj babi

Mislim da se dobro placa, kompanija nam plava stan, sve racune i prevoz...plata je tax free...veca je od moje a moja je za prosli mesec, zadnji mesec probnog btw, bila tacno 3200 evra..nekog meseca je 2400 ali ispod 2 ne pada...ti tvoji imaju samo layovere a to su samo sherotoni i pulmani i slicni...mesecno bi dobila negde pet do sedam...da trosis kao razularena Ruskinja ne mozes da potrosis vise od pola...ja sam ovde sa Riskinjom, predivnom Ruskinjom kap f&b, reci i ja cu da je pitam veceras...sto da ne zaradis i vidis svet...zaista vidis ceo svet...a lepo je, evo sa mnom je ovde Beogradjanka istoricar umetnosti, ta Ruskinja, kapetan Brazilac...znas iskustvo za zivota, razmisli..,
))Mislim da se dobro placa, kompanija nam plava stan, sve racune i prevoz...plata je tax free...veca je od moje a moja je za prosli mesec, zadnji mesec probnog btw, bila tacno 3200 evra..nekog meseca je 2400 ali ispod 2 ne pada...ti tvoji imaju samo layovere a to su samo sherotoni i pulmani i slicni...mesecno bi dobila negde pet do sedam...da trosis kao razularena Ruskinja ne mozes da potrosis vise od pola...ja sam ovde sa Riskinjom, predivnom Ruskinjom kap f&b, reci i ja cu da je pitam veceras...sto da ne zaradis i vidis svet...zaista vidis ceo svet...a lepo je, evo sa mnom je ovde Beogradjanka istoricar umetnosti, ta Ruskinja, kapetan Brazilac...znas iskustvo za zivota, razmisli..,
Te bi ti se udale posle prvog leta.
Ja sam se danas setila Freje kad sam videla avion od njene kompanije