sta trenutno radis 2

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znam i ja sta ti radis i pitam se dokle ces izdrzati da ne prsnes. Aj dobro pokusaj bar

eto vidis, prso sam ja, crko milion puta, i eto me opet, uvek novorodjen. pogledaj nick name, pogledaj film.

moje vreme jos nije doslo na tvoju a ponekad i moju zalost, nije me onda hteo me metak sad me nece ni svi moguci otrovi. moja kazna je zivot. nekad svaka sekunda je uzas.

izgleda da bas ono sto je Algren i rekao, chovek radi ono sto moze i mora dok mu se sudbina sama na otkrije.

nazovi me lazovom opet

ma bili na splavu kraj Morave,tako da mi sprej nepomaže

e bre, na pracinu, koncarevo, ribare il s vlaske strane?

e,, imas bre ove elektronske zayebancije na koje kmarice ne dolaze kad im nije vreme parenja, samo okacis oko vrta i nece te kresnu. moj burazer to pravio davno. imitira zvuk muzijaka komarca ali nase uvo ne chuje pa 50 domet.

- - - - - - - - - -

uvek su me hteli emotivci:heart:

tako i se dalo...
jel ti to lose ili dobro?

- - - - - - - - - -

Drugi put probaj lekicima mozda se uspes iskontrolisati
sta da konmtrolisem?
nisam ti trazio savet i drugo, nemas pojma ko sam, s smanji dzivljaj.
tvoje neprijateljstvo prema meni je jasno, ali cini mi se da je bairano na pogresnim podacima, rasudjivanju i onda pogresnom zakljucku.

sta da konmtrolisem?
nisam ti trazio savet i drugo, nemas pojma ko sam, s smanji dzivljaj.
tvoje neprijateljstvo prema meni je jasno, ali cini mi se da je bairano na pogresnim podacima, rasudjivanju i onda pogresnom zakljucku.

Jao da ti si u stvari jedna divna nezna neshvacena dusica pa sto ne rece oma jbt mozda stvarno neko i poveruje svom tom izvrtanju. Hiljadu puta izgovorena laz nije laz. Ili jeste? Ili nije? Ili ipak jeste

Aj nastavi ti da ponavljas pa cemo videti posle kako se kotiras tek si poceo

ja cu je cimam jos jednom pa cu je precrtam forevrr

- - - - - - - - - -

ma necu ni taj jedan put ende proso voz ode nema prc

- - - - - - - - - -

tako je to je stav.

- - - - - - - - - -

sad cu malo da se udvaram ovoj schtjeli

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back