NajboljaDrugarica
Iskusan
- Poruka
- 6.415
imam ja zadatak
cemu sluze one klase u racunovodstvu,sto ih ima 8
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

) nego koj moj sad to moramo da klasiramo,cemu sluze?jer ono nekad prelaze recimo kad se nesto plati ono promeni klasu (u 6 cesto)
zove se immobilisation i objasnjeno je znas ko u nasim starim udzbenicima samo da ucis napamet a da slucajno ne razumes

sve se knjizi duploznam koje su (i bravo ako nisi gledala u knjigu) nego koj moj sad to moramo da klasiramo,cemu sluze?jer ono nekad prelaze recimo kad se nesto plati ono promeni klasu (u 6 cesto)
zeno ja ta osnovna sredstva uopste nisam mogla da pohvatam dok nisam procitala na srpskomzove se immobilisation i objasnjeno je znas ko u nasim starim udzbenicima samo da ucis napamet a da slucajno ne razumes
to mi bilo pitanje kad sam dosla na ovaj posao kaze je l znate sta je
reko dizivinete al cu da naucim![]()

za manekenku
ma da radim na univerzitetu
al mora da se ispolaze 2 konkursa pismena i jedan usmeni
menekenka da budeszato sto kad radim finansije moram da gledam te stvarisve se knjizi duplo
znaci ako kupis osnovno sredstvo knjizis 0/433
odnosno povecava ti se saldo aktive(imovine) ali se povecava i saldo pasive(obaveza prema dobavljacu)
kad platis smanjuje ti se saldo aktive(odliv novca) ali i saldo pasive(nema vise obaveze)
misim duga price, dizvinesh to su dva tri ispita na faksu
to radi knjigovodstvo, kakve ti imas veze sa tim?

Uložila sve u manekanka da bude![]()

cemu sluze one klase u racunovodstvu,sto ih ima 8

sad bi ti onaj ludi Zoki reko na kuurcu te nosam ali ja to duboko osuđujemPa ajde da su oni neozbiljni forumasi pa da razumem
Ali zar I ti juliane,domacin mudrac I covek u godinama??? Meni prosto neprijatno

sad bi ti onaj ludi Zoki reko na kuurcu te nosam ali ja to duboko osuđujem![]()

kraljevske porodice pa se ne hvalim 
Ali nama ovde u Srbiji ne znam dal znaš za taj fazon u kojem se nalazimo prosto je neprijatno kolko nam je dobro.Pa ajde da su oni neozbiljni forumasi pa da razumem
Ali zar I ti juliane,domacin mudrac I covek u godinama??? Meni prosto neprijatno
Ono baš mi je ono neprijatno.