sta trenutno radis 2

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne mogu da se odlucim koja minhauzenska prica mi se vise svidja, ona o papagaju pismonosi koji uprkos mucenju nije Nemcima hteo da oda ni rec poruke koju je prenosio kao partizanski kurir ("Mislis da im je nesto rekao? Nije ni zucnuo."), ili ona o psu koji je razlikovao dnevnu stampu kad mu je prodavacica u trafici dala Politiku umesto Vecernjih novosti ("Mislis da je uzeo novine? Nije ih ni pipnuo."), ili ona o zahvalnom medvedu, mozda ipak ta, ono putujem ja s familijom na more i negde u centralnoj Bosni isprecila se neka gromada na sred druma, zaustavim se, izadjem iz kola kad ono medved, propeo se, stoji ispred i rasirio sape; pogledam ja kad njemu u sapi zabijen trn, odem i iz gepeka izvadim alat, izvucem mu kombinirkama taj trn, pozdravim ga i nastavimo dalje; posle dve nedelje vracamo se mi istim putem, kad na tom mestu ponovo onaj medved, ceka pored u nekoj hladovini, kad smo naisli opet stao ispred kola, prisao i dao mi punu teglu meda, mislis da me je zaboravio, nije, prepoznao me...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back