- Poruka
- 63.764
Ебених 7 степени тренутно, мрш 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Жена је написала мали стан, 60 квадрата је двособан и не рачуна се у мале.Ne znam koliki ti je stan i kako organizovan, ali ako sa jednom TA peći uspevaš da zagreješ i kupatilo i kuhinju i prostor u kojem boraviš onda verovatno kvadratura nije velika i verovatno predstavlja jednu celinu. Pogotovu kupatilo koje je po prirodi stvari odvojeno kako god da je stan organizovan. Stan sa barem dve prostorije, kuhinjom i kupatilom jednom TA peći ne možeš lepo da ugreješ i da imaš mali račun. A to bi bio prosečan stan od oko 60 m2, tako da grejanje na struju ne može da bude isplativo. O kućama o kojima ljudi ovde pišu, o prostoru na dva sprata da ne govorim koliko treba struje da se zagreje da bude fino toplo.
Tek to je zahebancija.Jeftino grejanje ne postoji sem ako imaš svoju šumu.
Pa i tada nije skroz bez troškova.
Jel si ti ono bese kukala na 30+ ?Ебених 7 степени тренутно, мрш![]()
od cg je bolja spanijaDa se ne lazemo najbolje je cg
Svuda ravnomerno toplo i nema sekiracije
Ali zato kosta djavo i po

Pod uslovom da neko drugi lozi i cisti.Da se ne lazemo najbolje je cg
Cg je centralno grejanje... Pricam o toplani... Radijatori u stanuPod uslovom da neko drugi lozi i cisti.![]()
Ја???Jel si ti ono bese kukala na 30+ ?![]()

Salu na stranu. Ne kosta.Da se ne lazemo najbolje je cg
Pa tako nekako bude...Salu na stranu. Ne kosta.
Skoro sam racunao sa drugarom.
On na ugalj i drva potrosi otprilike koliko i ja sto dajem za CG po kvadratu.
Razlika je samo u tome sto on taj novac mora da izvrne odmah a ja placam na 12 rata![]()
Nista ne pratisJel si ti ono bese kukala na 30+ ?![]()
Znam sta je cg.Cg je centralno grejanje... Pricam o toplani... Radijatori u stanu
Pa dobro ja pricam za stan i toplanuZnam sta je cg.
Imam ga i u kuci i u stanu.
U stanu neko drugi lozi,i to je super.Ali u kuci,kad ti lozis i cistis,e,to je druga prica.
Osim kad i oni ne stede,pa zavrnu.Pa dobro ja pricam za stan i toplanu
Za kucu kotao cg sistem je pakao...
Ja sam sve varijante grejanja prosla... Ne vredi najbolje je cg stan toplana i miran ti mozak a guzici toplo
Tad povlacim veze jjebem mater i moraju da odvrcuOsim kad i oni ne stede,pa zavrnu.![]()

Ovo se slazem sa tobom.. Ne vredi najbolje je cg stan toplana i miran ti mozak a guzici toplo
E ja sam ove godine kupio grejac za ruke da vidim kako ce funkcionisati. Cisto ono fore radi. Zgodno je sto je u isto vreme i powerbank od 10.000Mah a mali je i nosis ga u torbici jer je velicine sake bez prstijuЕбених 7 степени тренутно, мрш![]()
E pa imas tajmere, ja sam to koristila u inostranstvu i tajmer namestis doceka te topao stanOvo se slazem sa tobom.
Meni se cak ne dopada ni ovaj nov sistem koji se provlaci a to jer da CG placas po utrosku.
Smatram da je los za nase zgrade koje su toplotno neefikasne.
Bolje je kad ti greje stalno i uvek dolazis u topao stan nego kad ti ukljucujes i prvo moras da zagrejes hladne zidove pa tek onda prostoriju i trosis u startu vise toplotne energije. Prakticno ne dobijas nista osim sto imas troskove skupog instaliranja tog sistema.

U inostranstvu imaju toplotono efikasne zgrade.E pa imas tajmere, ja sam to koristila u inostranstvu i tajmer namestis doceka te topao stan
A mozes i da ne gasis nikad
Belo mesoU inostranstvu imaju toplotono efikasne zgrade.
Ovde je problem sto ti se zidovi totalno rashlade. A zamisli tek ako ti je prvi komsija neka teska cicija i sa njegove strane ti stalno bije hladan zid.
Sustina po nekom mom razmislajnju da je korist minimalna i neisplativa u odnosu na troskove koje imas za uvodjenje tog sistema