Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
59gjkd.jpg

Bili danas i do Manastira Tumane.
Baš mnogo ljudi, ali baš mnogo komercijalizovano. Svugde neke pare traže, kao nije obavezno ali i na razglas se traži, i na svakih par metara neke kutije za pare. Čak i kod lavaboa u wc-u.
Ok, gradi se, i zoo vrt se pravi, ali malo gubi na duhovnosti kada se tako komercijalizuje.
Ona pećina gde je Zoosim boravio je već druga priča, to ima neku pozitivnu energiju i ne prepadaju te sa razglasom.

Baš mnogo ljudi, ali baš mnogo komercijalizovano. Svugde neke pare traže, kao nije obavezno ali i na razglas se traži, i na svakih par metara neke kutije za pare. Čak i kod lavaboa u wc-u.
Ok, gradi se, i zoo vrt se pravi, ali malo gubi na duhovnosti kada se tako komercijalizuje.
Ona pećina gde je Zoosim boravio je već druga priča, to ima neku pozitivnu energiju i ne prepadaju te sa razglasom.
Upravo sam bila na kafi sa prijateljicom iz tog kraja. Kad mi je rekla za taj zooloski sokirala sam se. I za gostoprimnicu. Meni je to katastrofa.

A meni opet,kad sam bila, djelovalo bas suprotno.
Iaki je bilo mnogo ljudi,bio je neki red,i koliko se sjecam,samo su se svijece prodavale na jednom mjestu napolju.Nije uopste bio "vasar"kako bi se dalo ocekivati.
Bila sam prije godinu ili dvije,ne sjecam se tacno.
A bila sam i prije dvadesetak,dok jos nije bio poznat manastir.Isli smo tada u obilazak u sklopu neke eskurzije i nisam prije toga nikad cula za taj manastir.Sjecam se da je bio kraj neke sume,spolja "obicna"crkva,a unutrasnjost mi je bila zadivljujuca.

Poslednja izmena:
Данас ћу да се развлачим уз кафу.
Синоћ била на отварању изложбе, дивно време, фин свет, пристојно вино и лепа поставка али што даље идеш све је горе и бесмисленије- мој утисак. Боље да сам остала на прве 3, овако сам покварила.
Син ми послао слику, скочио је са падобраном.
И обзиром да ми је јуче био један тежак датум, дан се лепо извукао.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back