Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Не пола, цело :rotf:
Звали смо га на родитељски, рекли да мења нешто или ћемо ми да мењамо њега.
И хоп, на иницијалном подбацили сви...ето доказа да деца не знају.
Па не знају, пријатељу, то ти ми и причамо, до тебе је...
O ovome pricam stalno.

Meni je jednom jedna curica iz komsiluka pokazala pismeni rad u kojem joj uciteljica nije ispravila rijec "bijo".
A poznajem ljude koji rade u prosveti i uce djecu,a sami dok su studirali,nisu imali pojma osnovne stvari iz matematike.
Skoro sam pisala anegdotu dok sam studirala. Imali smo ispit,metodika srpskog jezika, držiš čas u odeljenju,kome prisustvuju kolege i profesor,naravno Kolega ima nastavnu jedinicu i zapisuje naslov : Magarac u lavećoj koži.Ja pametnicaa mu šapućem da ispravi a on mrtav ladan glasno mi kaže : koleginice, nemo da mi se mešate u čas :mrgreen: Nisu svi za prosvetu, kao što nisu svi za sve poslove.

Ne mogu komentarisati rad kolege kog nit poznajem niti mogu da shvatim takav način rada.
Nema sta da poznajes ili ne poznajes.
Nemoj sad kao ministraka zdravlja kad nije imala hrabrosti da javno kaze da je skolska torba teska.

Pitao sam prosto pitanje.

Sta mislis sto profesor nije znao da mu je ucenik uradio tacno zadatak i ume da radi samo sablonski.

Skoro sam pisala anegdotu dok sam studirala. Imali smo ispit,metodika srpskog jezika, držiš čas u odeljenju,kome prisustvuju kolege i profesor,naravno Kolega ima nastavnu jedinicu i zapisuje naslov : Magarac u lavećoj koži.Ja pametnicaa mu šapućem da ispravi a on mrtav ladan glasno mi kaže : koleginice, nemo da mi se mešate u čas :mrgreen: Nisu svi za prosvetu, kao što nisu svi za sve poslove.
Nisu,ali rade.Nisu bili ni u moje vrijeme.Kad pogledam unazad,kojih je tu ludaka bilo.🙂
Razrednik u sestom razredu mrtav pijan dosao na roditeljski.Doduse,dobio je otkaz ubrzo.

Nisu,ali rade.Nisu bili ni u moje vrijeme.Kad pogledam unazad,kojih je tu ludaka bilo.🙂
Razrednik u sestom razredu mrtav pijan dosao na roditeljski.Doduse,dobio je otkaz ubrzo.
Ma ima nas raznih, kao i u svim profesijama, neko pomenu da bi trebali da nam urade psihološke procene prilikom upisa na fax i donekle se slažem. Rad sa decom jeste nešto posebno, tu ne bi smelo da se dešavaju takvi propusti.Uostalom ,kao za još neke profesije..

Àli zanimljivo je da djeca tacno znaju kakav je koji nastavnik.Iako su tada vazili za stroge,mi smo ih vise cijenili nego one koji su samo otaljavali svoj posao.
A narocito smo voljeli jednu nastavnicu koja je znala sa nama neformalno da razgovara na kraju casa.Ona npr.pita ko je kome simpatija,koje pjesme slusamo itd.Mi smo svi voljeli da caskamo s njom na kraju casa,iako se i kod nje moralo znati.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back