Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U sustini za menzu je to prejaka cena.
Ne mozes da poredis restorane sa menzama.
I to i nije tako povoljno da se svaki dan hranis tu.
Malo nisovaca tamo jede. Vise je koriste povremeno. Inace im je klopa odlicna.
To onaj u podrumu?
Bio sam tamo.
Ne, na prvom spratu
Jedu vala samo biju
Ja sam jela vise puta ovde ali za dz, sad sam prvi put platila, kontala sam bice skuplje.... Iznenadih se

Njima je jeftinije da se hrane ovde nego nama po gradu, a imaju 5x vece plate... Kako se ne isplati leba ti

Radis u nisu za dva soma e i jedes za 400 din
Ili radis u butiku za 60 000 jedes u expres restoranu za 800
Sta bre nije povoljno

Е, моји су се разваљивали од хране када су радили ту. Рачуни које доносе били пресмешни на онолико људи. Само што смарају са документацијом, само што не траже име аскурђела.
Ma uzasni su sa birokratijom, i jako lose organizovani.... al ja se licno time ne bavim pa me zabole... Moje je da skljocam

To je druga stvar. Kad pravis nesto jer se tad angazuje i celokupno osoblje.

A druga stvar je da se samo spustis, platis i pojedes.
Ali ta doza skrupula da kenjjas o necemu a pojma nemas de si poso de si doso
Zena radi u firmi koja se bavi slicnim poslom kao i moja... Prica iz tog ugla... Povezi se sa realnoscu
Ako ne znas cime se bavi onda cuti ne javljaj se

Ja ne znam gde mi je dupe a gde glava, cele nedelje u nekoj edukaciji, spremam kuću, dolaze mi sestra i zet, osećanja su upravo podeljena, pola se radujem pola jedva čekam da odu, sutra ceo dan na poslu pa kući da im spremim ručak, ako stignem, pa nazad na posao, sastančimo više od vrhovnog parizera.
Sve na norveškom, glava mi ko šifonjer od silnog znanja

Ja cu da se izvrnem sad

Tired Over It GIF

Dobili smo mrtvog misa na sred dnevne sobe :aha: dete se brine da ne jedemo dovoljno pa nam donela, nas hranitelj porodice :lol: realno sad ne mogu da joj zvocam da ne doprinosi kucnom budzetu

Siroti misonja 😵
Моја најближа другарица има мачке. И све их је више. Или их oна нађе или њен син. Морам ли рећи да код ње кафу пијем стојећи да бих се померала када ми се оне приближе? :lol: А лепе су, прелепе. Од разних фела. Има и неку белу, чупаву, као нацртану.
Редовно јој на праг доносе миша, да се похвале :lol: Ја бих умрла. Све може- змија, буба... али миш :sad2:

nas stariji je unistio komarnik bukvalno za sekund
postavio ga lik i drzi meni predavanje kako kevlarsko vlakno bla bla...puno bolje od celicnog koji sam zapravo narucila
ja reko ok, dajmo macku pet minuta
tako je i bilo
samo ga je iskasapio kandzom i otisao u setnju
lik se morao vracati i donijeti nove celicne komarnike
kaze, kakva vam je to macka
reko, prugasta, domaca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back