Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
uctao i pojo zdravo hranu
odvezo sretjnu dobitnicu na posa
oso da izvjezbam malo da bunem najaci na forumu
sad piem kafu i protein americke marke biotech
posle tju da izvrsim potapanje brodova
a onda ja i pas opasne marke idemo negde na kej na kafo sa drugarom koji takodje ima kera opasne marke
posle toga idem na posa jedno 40ak minuta do 2 sata i onda idem da rutjam rutjak

Odvezla me koleginica na teren i kao ajde da iskoristi dok sam ja na terenu da ode do svoje kuce
Zeznu me klijenti i umesto dva sata teren odradim za 20min
Zovem ja nju, rekoh dodji zavrsila sam
Kako bre zavrsila!?? Pa ja sam tek pocela da ribam kupatilo! Jao cekaj sad cu!!!
Dolazi i gundja - hbt ne moze covek ni sopstveno kupatilo da oriba u sred radnog vremena od svih vas!
:rotf:

Scenario za dezavni posao da pisu po nama :lol:

Odvezla me koleginica na teren i kao ajde da iskoristi dok sam ja na terenu da ode do svoje kuce
Zeznu me klijenti i umesto dva sata teren odradim za 20min
Zovem ja nju, rekoh dodji zavrsila sam
Kako bre zavrsila!?? Pa ja sam tek pocela da ribam kupatilo! Jao cekaj sad cu!!!
Dolazi i gundja - hbt ne moze covek ni sopstveno kupatilo da oriba u sred radnog vremena od svih vas!
:rotf:

Scenario za dezavni posao da pisu po nama :lol:
pitaj je jel riba po kućama

Ma,ćuti.🙂 Meni vec žao što je skoro prošlo ljeto.
Čim dođe avgust,sunce padne nisko,i čak i ako su vrućine nekako se nazire jesen.
A onda kiše,smog,magla...🙃
Добила си два срца, Метла ти дала за маглу :evil: , а ја јер исто...оде лето :sad2:

nema kod nas kise jos : (

PSX_20230801_210754.jpg

Jao boze sto sam umorna.
Sad sam legla da iskuliram, odgovorila na neke poruke i samo skontam da sam danas bila u nekoj radnjici sa djecijim igrackama i garderobicom i bas sam bila zadovoljna kako sam kupila kul stvari i tek sad mi dodje do mozga da ja uopste nisam kupila ono po sta sam tamo posla a uzela sam stvari koje mi sustinski ne trebaju. Desava mi se da odem u radnju i tamo mozgam, sta sam ja ono htjela ali ne i da potpuno zaboravim da sam tamo krenula sa namjerom:/

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back