- Poruka
- 121.973
Ma kakva svadba...nema veze sa svadbomНа свадбу без... алата...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma kakva svadba...nema veze sa svadbomНа свадбу без... алата...
Јао...изем ти Лесковче... куде си пошја на свадбу без онуј работу?Ma kakva svadba...nema veze sa svadbom

Ma kakva svadba...nema veze sa svadbom

Oprala je kisa?Pala neka fina ljetna kiša,zaboravila sam da takve postoje,gledam koliko je trava promjenila boju.
Ma, sve znaš. Ko velikiOprala je kisa?![]()

Ma pusti je, ošla na posao bez svog alata, gde će se seti tuđeg? Ček dok digne krake i resetuje se. Umirem od smeha. Ovo je redak trenutak zvan MetlozbunЈао...изем ти Лесковче... куде си пошја на свадбу без онуј работу?
Разбра ли с'г
За остале 10 евра превод![]()

Само да захлади, да виш кад се ресетује, ееееMa pusti je, ošla na posao bez svog alata, gde će se seti tuđeg? Ček dok digne krake i resetuje se. Umirem od smeha. Ovo je redak trenutak zvan Metlozbun![]()

Da, daaa za sve je krivo sunce i harp, hrmpf.Само да захлади, да виш кад се ресетује, ееее![]()

Nahranila.Oprala je kisa?![]()
brate kad nema oluje pricate da neko muti jer kako nema letnjih oluja, onda kad ima, neko muti jer otkud odjednom ovakve oluje daaaaaj2016.godine su temperature isle do 42 stepena i to uvece,pa nijedne oluje nije bilo,pogotovo ovakve.

Eno u Svajcarskoj,vjetar 217 km na sat...strahota...![]()
Да, баш малопре погледах снимак.
Слично као што је било у Новом Саду.
Интересантно.

Ko prica?Ja to prvo nisam nikad pomenula.brate kad nema oluje pricate da neko muti jer kako nema letnjih oluja, onda kad ima, neko muti jer otkud odjednom ovakve oluje daaaaaj![]()
Al nas ti tabe pravis ludim,ali ipak to nismo.
ne znam kako da ti kazem, al bura zna prebacit 200 bez problemaAl nas ti tabe pravis ludim,ali ipak to nismo.
Vjetar brzine 217 km na sat je tebi isto sto i "obicna oluja"?
Mislim,cujes li ti sebe?![]()

Mozda,na moru.Kod nas jos nije duvala.ne znam kako da ti kazem, al bura zna prebacit 200 bez problema
https://www.crometeo.hr/koje-su-najvece-brzine-vjetra-izmjerene-u-hrvatskoj/
nije mozda nego sigurnoMozda,na moru.Kod nas jos nije duvala.![]()
Sve turske serije mozes u skracenom obliku prevesti vrlo lako.Gledam jednu, po prvi put, tursku seriju, i to u brzom režimu i, naravno, stream-ovi nemaju prevod ni na engleski, ni na španski, ni na ruski, a kamo li srpski, pa tu i tamo prevodim uz pomoć Google translate- sa turskog šta rade i na šta se žale.
Pink mi je kriv što sad moram ovo da radim. Dugme za Pink na daljinskom upravljaču ima da obeležim znakom za smrtonosno za ubuduće!
Meni bi bila senzacija kad bi kod mene bio vjetar te jacine,jer nikad do sada nisam to vidjela kod nas.nije mozda nego sigurno
tako da to i nije neka senzacija
Nikad više! Nisam padala od onog vremena španskih serija ni na šta, ali ovi likovi su toliko... groteskni da sam se od 500 i neke epizode tek uključila, to kad sam jedan dan provela suviše vremena uz Pink, i sad moram to da gledam. Ne moram, ali ono... zainteresovala sam se.Sve turske serije mozes u skracenom obliku prevesti vrlo lako.
U svakoj ima neki ljubavni par,koji se ne poljubi ni do kraja serije.Njihova ljubav je podlozna raznim intrigama i spletkama.Uvijek ima i jedno dijete i jedna baba iz provincije,koja kuva ruckove.
Radnja se obavezno desava u bolnici,policiji ili zatvoru.
Cast izuzecima!![]()
Још мало да се ишчуђавамо.Meni bi bila senzacija kad bi kod mene bio vjetar te jacine,jer nikad do sada nisam to vidjela kod nas.
U prvi mah sam pomislila da je ovo neki pogled za divljenje, ali sam u drugi shvatila o čemu je reč. Saučešće, naročito poljoprivredicima! Nadam se da niste među najteže pogođenima ovim nepogodama, a njima tek... ne znam šta bih rekla, ali... svakako moramo biti tu jedni za druge... Eto, nikad se nisam pomolila za Sloveniju, ni na kraj pameti. Sram me bilo! Da jesam, možda ne bi bilo to sve baš tako.