Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Јао...изем ти Лесковче... куде си пошја на свадбу без онуј работу?
Разбра ли с'г :rotf:
За остале 10 евра превод :mrgreen:
Ma pusti je, ošla na posao bez svog alata, gde će se seti tuđeg? Ček dok digne krake i resetuje se. Umirem od smeha. Ovo je redak trenutak zvan Metlozbun:rotf:

Eno u Svajcarskoj,vjetar 217 km na sat...strahota...😲

Да, баш малопре погледах снимак.
Слично као што је било у Новом Саду.
Интересантно.

e niste jedine

jos je neko otkrio isto :mrgreen:

a-vetar-duva-duva-duva-v0-mk7m57uphsdb1.jpg

Gledam jednu, po prvi put, tursku seriju, i to u brzom režimu i, naravno, stream-ovi nemaju prevod ni na engleski, ni na španski, ni na ruski, a kamo li srpski, pa tu i tamo prevodim uz pomoć Google translate- sa turskog šta rade i na šta se žale.
Pink mi je kriv što sad moram ovo da radim. Dugme za Pink na daljinskom upravljaču ima da obeležim znakom za smrtonosno za ubuduće!

Gledam jednu, po prvi put, tursku seriju, i to u brzom režimu i, naravno, stream-ovi nemaju prevod ni na engleski, ni na španski, ni na ruski, a kamo li srpski, pa tu i tamo prevodim uz pomoć Google translate- sa turskog šta rade i na šta se žale.
Pink mi je kriv što sad moram ovo da radim. Dugme za Pink na daljinskom upravljaču ima da obeležim znakom za smrtonosno za ubuduće!
Sve turske serije mozes u skracenom obliku prevesti vrlo lako.😀
U svakoj ima neki ljubavni par,koji se ne poljubi ni do kraja serije.Njihova ljubav je podlozna raznim intrigama i spletkama.Uvijek ima i jedno dijete i jedna baba iz provincije koja kuva ruckove.
Radnja se obavezno desava u bolnici,policiji ili zatvoru.😂
Cast izuzecima! 😀

Sve turske serije mozes u skracenom obliku prevesti vrlo lako.😀
U svakoj ima neki ljubavni par,koji se ne poljubi ni do kraja serije.Njihova ljubav je podlozna raznim intrigama i spletkama.Uvijek ima i jedno dijete i jedna baba iz provincije,koja kuva ruckove.
Radnja se obavezno desava u bolnici,policiji ili zatvoru.😂
Cast izuzecima! 😀
Nikad više! Nisam padala od onog vremena španskih serija ni na šta, ali ovi likovi su toliko... groteskni da sam se od 500 i neke epizode tek uključila, to kad sam jedan dan provela suviše vremena uz Pink, i sad moram to da gledam. Ne moram, ali ono... zainteresovala sam se.

Још мало да се ишчуђавамо. :D

Словенија синоћ.

Pogledajte prilog 1384186
U prvi mah sam pomislila da je ovo neki pogled za divljenje, ali sam u drugi shvatila o čemu je reč. Saučešće, naročito poljoprivredicima! Nadam se da niste među najteže pogođenima ovim nepogodama, a njima tek... ne znam šta bih rekla, ali... svakako moramo biti tu jedni za druge... Eto, nikad se nisam pomolila za Sloveniju, ni na kraj pameti. Sram me bilo! Da jesam, možda ne bi bilo to sve baš tako. :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back