pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.971
vala baš, kad je dosadno nikad krajaDuga je prva bračna noć

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vala baš, kad je dosadno nikad krajaDuga je prva bračna noć

A medeni mesec u simanovcima, zadruga, live na pinku, mesec dana
Tamo kresendo naseg braka, taba snime dronom da se hefta sa zeljkom mitrovicem
Ja za osvetu napisem objavim knjigu, memoare, proslavim se kao spisateljica, snime i seriju
Nesto izmedju mortal kombata i svenai video igru
kezual pucacina![]()

ti se iz osvete smuvaš sa mikijem iz kupinovaTamo kresendo naseg braka, taba snime dronom da se hefta sa zeljkom mitrovicem

to bi bilo bas kulAli zadruga vip, samo izabrani. Mi se smenjujemo kao gosti kod amidzica.
Vi kao bliski prijatelji komentarisete desavanja i otkrivate prljav ves ucesnikaAli zadruga vip, samo izabrani. Mi se smenjujemo kao gosti kod amidzica.
sirius sam al s naoruzanim macicimaNesto izmedju mortal kombata i svena![]()
Ovo je scenario iz nocne moreuostalom, ako ga reg odjebe uvijek ima limunadu da joj proba pricat price
a ako ga i ona otkaci...nista, odbanujte blekija![]()
ti dobijes kasnije poziciju ministarke zdravstvaVi kao bliski prijatelji komentarisete desavanja i otkrivate prljav ves ucesnika
Publika u soku
Poveca se tiraz informeru
cije?Ovo je scenario iz nocne more![]()
necu ja niciji vesh da pipamVi kao bliski prijatelji komentarisete desavanja i otkrivate prljav ves ucesnika
Publika u soku
Poveca se tiraz informeru

Jao jesi videla to cudo uzivoto bi bilo bas kul
ja bih u epizodu s darom bubamarom
zanima me napredni kurs fotoshopa
nisam, al da li je iko?Jao jesi videla to cudo uzivo
Mora nova platforma za ps zbog nje
Mace(ta)sirius sam al s naoruzanim macicima![]()
nisam, al da li je iko?![]()
Mecem odma antidepresive u vodu beogradjanimati dobijes kasnije poziciju ministarke zdravstva![]()
ajde dobro...to iz koverti nek zadrzemetla digne krake i broji keš iz koverata a tab asepsoliše i slaže kutije