Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da zaključimo i rezimiramo :malav:

Prilozi

• Screenshot_20230305_201352_Instagram.jpg
    Screenshot_20230305_201352_Instagram.jpg
    201,5 KB · Pregleda: 49
Gledam neki dokumentarac o Japanu. Kakva čudesna zemlja!
Каже ми сестра да су невероватно перверзни.
У робној кући у једном реду играчке а у другом секси играчке. Па аутомати са ношеним гаћицама, као ми Сникерс када купујемо. И тако свашта :lol:

Каже ми сестра да су невероватно перверзни.
У робној кући у једном реду играчке а у другом секси играчке. Па аутомати са ношеним гаћицама, као ми Сникерс када купујемо. И тако свашта :lol:
Ja sam se oduševila nekom zaledjenom šumom. To što pišeš nije bilo 😁

Друга димензија су и тешки патријархат.
Жене мало или ни мало раде, најважније је да буду лепе и доброизгледајуће. Све је подређено мушкарцима.
Моји су били пре пар година пословно и на универзитетима им доминантно раде мушкарци. Иначе изува се свуда.
А у ресторанима се седи на поду и једе се за неким 'подним' столовима, типа пања, што нашим мушкарцима никако не може да одговара, због висине.
Моји су остали гладни. Суши им је основ исхране али не суши по 'нашком' већ изворни суши. Остала меса слабо конзумирају. Мало пилетину, мало јунетину. Пиринач уз све.
Мој отац једва чекао да се врати кући.
Токио је већ мегалополис. Ту има свега.
Али Коба, где су они били већи део времена, са изворном културом је такав.
Кажу жене користе сваку прилику да ставе неку маску на лице.
Реално и имају најбољу козметику. С разлогом. :D

Gledam neki dokumentarac o Japanu. Kakva čudesna zemlja!

Meni je progovorila wc solja.
Sela ja fino, gde i car ide peske i bez vesa, kad ono poce da peva i da se greje. Ni da ustanes ne mozes, priroda ne da, ni da ostanes, bila sam crvena u licu kao kraba!

Ostala sam kratko, bila sam samo u prestonici i u Nariti, ali sam videla da je veoma uredno, sjajno dizajnirano i iznenadjujuce zenstveno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back