гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
satic kuca tika taka odleticemo svi u zrak.Kupio mi bivsi momak a sadasnji drug zidni satu ikei hehhe
Vala i jeli smo i pili i sve haha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
satic kuca tika taka odleticemo svi u zrak.Kupio mi bivsi momak a sadasnji drug zidni satu ikei hehhe
Vala i jeli smo i pili i sve haha
ovo je parola sa koncerta yutel za mir, iz 91 godine, napravili od papira i na satu 5 do 12. trazio sam po yt snimak, al nema iz bl samo sarajevosatic kuca tika taka odleticemo svi u zrak.
bolji je od ostalihnisam neki fan bajrinog sudzuka, ali ako ces tanko narezati moze))
Moje drugarice otac je porijeklom iz tog sela.isao sam prosle godine na volujak, blizu np sutjeska
kamp izgori (tako se zove)
pa jeste, ides autom i onda kad vise ne mozes autom nikako, dodju dzipovima po tebeMoje drugarice otac je porijeklom iz tog sela.
Gledala sam njene fotke odatle,priroda je prelijepa..ali zabaceno bas.![]()
kakvi li su tek ostali, kukala nam majkabolji je od ostalih
pa nisu bas nekikakvi li su tek ostali, kukala nam majka
probali smo jedan, dobar jeod padjeni mi je najbolje kiselo mlijeko, ni sirevi nisu losi
kvinsi chirlidersica pravaDa zaključimo i rezimiramo![]()
))
Мало сам чепркала. Благи ужас све.Da zaključimo i rezimiramo![]()
са голишавим црнкињама.Каже ми сестра да су невероватно перверзни.Gledam neki dokumentarac o Japanu. Kakva čudesna zemlja!

Ja sam se oduševila nekom zaledjenom šumom. To što pišeš nije biloКаже ми сестра да су невероватно перверзни.
У робној кући у једном реду играчке а у другом секси играчке. Па аутомати са ношеним гаћицама, као ми Сникерс када купујемо. И тако свашта![]()
Gledam neki dokumentarac o Japanu. Kakva čudesna zemlja!
mlad si, razvijaš segladam sam i dalje
Pa teško ti je, znamo.Pu bem ti nacepise me da idem na kopaonik sutra![]()
Pa ne idem na odmor bem tePa teško ti je, znamo.![]()