гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
al zato kad filip zmaher zapjevaПа не падам ја на сваку дугу косу, побогуМаните се будалаштина.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
al zato kad filip zmaher zapjevaПа не падам ја на сваку дугу косу, побогуМаните се будалаштина.
Živce su mi pokidaliZa eurosong u liverpul bolje da se spremis.Ne mogu da se koncentrisem na tekstove od tvog zapitkivanja![]()

Samo me gledaj
A necete me zajebati da to gledam

Ne možeš ni zamislitiЈа нисам гледала.
Тог Принца сам окрзнула погледом неко јутро.
Могу мислити на шта личе наступи.
Od Frajli je gora samo atmosfera u bekstejdzuЗначи и Фрајле бзвз, јел?![]()

Ti kao zastupnik pro zapadnih liberalnih non-binary stavova si propustila veliki trenutak u svom zivotuЈа нисам гледала.
Тог Принца сам окренула погледом неко јутро.
Могу мислити на шта личе наступи.
Ides na blokSamo me gledaj
Počinjem kampanju suptilno, sublimirane poruke smejem po temama, i gle čuda, eto tebe sa komentarima još u prvom polufinalu![]()

Pa tako izgledaji leb te jjebo ko pijane sveze razvedene zeneNe mogu
![]()

Metla apsolutni pobednik ovogodišnjih evro komentara![]()
To se kaze ko korejski ubicaFinale je, čekamo pobednika. Apsolutno najlepše nasminkani je onaj mali pred kraj što se obukao na aliekspresu, što mu bradavice.suptilno vire iz crno žutog kostima

Сада сам окренула, видела скраћено. Ти су најгори. Боже саклони.Finale je, čekamo pobednika. Apsolutno najlepše nasminkani je onaj mali pred kraj što se obukao na aliekspresu, što mu bradavice.suptilno vire iz crno žutog kostima