Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
skoro ja kazem, joj sto bi dobro bilo da bivsa zena nadje nekog da mu se nakaci, da meni prepusti dijete, kaze sestra ma nema shanse
ja odgovaram njoj, ma naci ce se valjda neki pacijent. kaze sestra, takav ko ti :))))))))))))
zali me kantom gov.ana :))))
a ona isto uprla da nadje pa sve neke dedice, samo kopni, nema izvora, prosle godine mjesec dana bila u bolnici opet, anoreksija. sad ima valjda 50kg kako kaze
Не секирај се. Ако је моја мука прешла на другога, свака ће.
Само што је у мом случају то једна заиста коректна жена и надам се да ће проћи боље :heart:

А ја не знам шта да другарици узмем за рођендан.
Значи, исто риба, као председник нам и ја :mrgreen::lol:
Дакле, нешто за опичене.
imam jos ideja

retro poklon na budzetu - neko izdanje lagune tri slikovnice bez ilustracija vojislava seselja za 999 dinara?
bas bas siroko - par stotina hektara poljoprivrednog zemljista?

Морам се сложити са Враганом око свега, мада је незгодно давати савете другима те врсте.
Моја најбоља другарица исто тако одмах све, свима све саопшти, упозна дете, све на фанфаре а онда се штрецне. Па буде тако тих испада на које сам ја за ових 16 година дружења огуглала али она једе саму себе :(
Za pet godina
Ovo je prvi put da su moja deca upoznala nekoga

Za pet godina
Ovo je prvi put da su moja deca upoznala nekoga
Нисам се осврнула на тебе конкретно, него на њене савете који су примењиви и исправни за све.

А ти си ми баш деловала задовољно и полетно и верујем да ће тако и остати :heart:
Мора некада бити и турбуленција ;)

Zovu me moji na viber
Tata farba mami kosu

I zezaju me za njega
kaze tata trebala si naci drugog
Ja mu kazem ma bio je bolestan
Kaze tata pa naravno da je bolestan kad je s tobom 😂😂😂
Ako smem da kažem, da sam na tvom mestu, a nisam, pa možda i ne shvatam situaciju. Ali da jesam, mislim da je rano da posle dva meseca budu u to uključena deca i roditelji i porodica uopšte. Moja drugarica je razvedena, čim nađe nekog, posle dve nedelje eto ih na Insta, vode njeno dete negde, na picu, u bioskop... Posle treba deci objasniti šta se desilo, zašto, kako... Mislim da nema potrebe za tim, budete samo vi, pa polako, bez dodatnih aktera.

Ako smem da kažem, da sam na tvom mestu, a nisam, pa možda i ne shvatam situaciju. Ali da jesam, mislim da je rano da posle dva meseca budu u to uključena deca i roditelji i porodica uopšte. Moja drugarica je razvedena, čim nađe nekog, posle dve nedelje eto ih na Insta, vode njeno dete negde, na picu, u bioskop... Posle treba deci objasniti šta se desilo, zašto, kako... Mislim da nema potrebe za tim, budete samo vi, pa polako, bez dodatnih aktera.
Rekoh Bogiju
Prvi put sam sada tako

Verovatno skup svih okolnosti
Plus drug mog najboljeg druga

• Podržavam
Reactions: Red
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back