pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.975
e jel si zadovoljan kako ti sviraju oni prcoljcimene nesto sinusi zezali, i sinoc sam presjekao ladnom pivom, evo jutros fino iskasljavam))
veceras se preznojim na treningu i superiskica
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e jel si zadovoljan kako ti sviraju oni prcoljcimene nesto sinusi zezali, i sinoc sam presjekao ladnom pivom, evo jutros fino iskasljavam))
veceras se preznojim na treningu i superiskica
nas narod vjeruje u isceliteljsku moc nekretninabolje u bakicu nego u shakicu)))))
jesam, ali puno trazi batica para, zadovoljicu se krkovima za sada. a trebam i police neke praviti, i oko stana rjesavatie jel si zadovoljan kako ti sviraju oni prcoljci
sta ce, primitivni ljudinas narod vjeruje u isceliteljsku moc nekretnina![]()
))koje misliš da kupiš? ja sam imao rokit 5 i 6 i 8zadovoljicu se krkovima za sada
to je zato sto si istinski trofejni primjeraksta ce, primitivni ljudi))
prodje zivot pored njih, mijenjam sve to za iskustva

imam one osmice sto sam kupio i scarlet kartukoje misliš da kupiš? ja sam imao rokit 5 i 6 i 8
razlika između 6 i 8 skoro nečujna u niskim frekvencijama
aberkrombi duks kod shanera?А ја не знам шта да другарици узмем за рођендан.
Значи, исто риба, као председник нам и ја
Дакле, нешто за опичене.
blagodarimto je zato sto si istinski trofejni primjerak
Не секирај се. Ако је моја мука прешла на другога, свака ће.skoro ja kazem, joj sto bi dobro bilo da bivsa zena nadje nekog da mu se nakaci, da meni prepusti dijete, kaze sestra ma nema shanse
ja odgovaram njoj, ma naci ce se valjda neki pacijent. kaze sestra, takav ko ti)))))))))))
zali me kantom gov.ana)))
a ona isto uprla da nadje pa sve neke dedice, samo kopni, nema izvora, prosle godine mjesec dana bila u bolnici opet, anoreksija. sad ima valjda 50kg kako kaze

krk je majka mara ako ništa ne radiš profi nego samo za slušanjeimam one osmice sto sam kupio i scarlet kartu
imam jos idejaА ја не знам шта да другарици узмем за рођендан.
Значи, исто риба, као председник нам и ја
Дакле, нешто за опичене.
Za pet godinaМорам се сложити са Враганом око свега, мада је незгодно давати савете другима те врсте.
Моја најбоља другарица исто тако одмах све, свима све саопшти, упозна дете, све на фанфаре а онда се штрецне. Па буде тако тих испада на које сам ја за ових 16 година дружења огуглала али она једе саму себе![]()
Нисам се осврнула на тебе конкретно, него на њене савете који су примењиви и исправни за све.Za pet godina
Ovo je prvi put da su moja deca upoznala nekoga

Ako smem da kažem, da sam na tvom mestu, a nisam, pa možda i ne shvatam situaciju. Ali da jesam, mislim da je rano da posle dva meseca budu u to uključena deca i roditelji i porodica uopšte. Moja drugarica je razvedena, čim nađe nekog, posle dve nedelje eto ih na Insta, vode njeno dete negde, na picu, u bioskop... Posle treba deci objasniti šta se desilo, zašto, kako... Mislim da nema potrebe za tim, budete samo vi, pa polako, bez dodatnih aktera.Zovu me moji na viber
Tata farba mami kosu
I zezaju me za njega
kaze tata trebala si naci drugog
Ja mu kazem ma bio je bolestan
Kaze tata pa naravno da je bolestan kad je s tobom![]()
dok ne odlucis da razmislis da potpisujes nesto nek tako i ostaneZa pet godina
Ovo je prvi put da su moja deca upoznala nekoga
prejaki su malo, jos se dvoumim da li da pravim dvije spavace sobe ili da idem u koncept velikog dnevnog boravkakrk je majka mara ako ništa ne radiš profi nego samo za slušanje
ai kao profi imaju ga mnogi studiji
saće me neko ispravi mnoga studija?
Rekoh BogijuAko smem da kažem, da sam na tvom mestu, a nisam, pa možda i ne shvatam situaciju. Ali da jesam, mislim da je rano da posle dva meseca budu u to uključena deca i roditelji i porodica uopšte. Moja drugarica je razvedena, čim nađe nekog, posle dve nedelje eto ih na Insta, vode njeno dete negde, na picu, u bioskop... Posle treba deci objasniti šta se desilo, zašto, kako... Mislim da nema potrebe za tim, budete samo vi, pa polako, bez dodatnih aktera.
da ti kazem samo ovoMa i ja kapiram da smo oboje izdramili u nezgodnom momentu
Smejali smo se juce iskreno na sve
I da se desi bilo sta prijatelji bi ostali
A sad idem na trening
Ne zamajavajte ne
Necemo jos o tomeda ti kazem samo ovo
veoma je bitno da vam se poklapaju stavovi o buducnosti
tipa ti oces dijete, on nece, i sl.
jednom mi je caca reko dok sam bio klinac, sine, nista ne potpisujdok ne odlucis da razmislis da potpisujes nesto nek tako i ostane
mislim, ja bih dijete prije upoznala s kreditnim savjetnikom nego s...deckom![]()
)))