- Poruka
- 12.395
Hahhahha
Tariceeeee
Osecala sam bol u grudima
Pa ja sam opicena skroz
Tariceeeee
Pa ja sam opicena skroz
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Исто. Зато се не играм крајем. Ако кажем да јесте, онда јесте. Заувек.Joj ja te veze sa raskidima nikad nisam mogla da podnesem
Msm da ja budem u njima
Uglavnom kada raskinemo - raskinuli smo, nikada nisam raskidala a da nisam bila sigurna u odluku
A kad su me ostavljali bila sam sigurna u njihovu odluku
Msm moja psiha ne bi podnela to raskid/pomir/raskid/pomir stanje

Изеш жену која није опичена. То и није права женаHahhahha
Tariceeeee
Pa ja sam opicena skroz

Да, и мени скроз стран однос. Али ето, има нас разних.Nakon što sam pogledala trailer onog filma što si postavila razmišljam kako žene iz zapadnih zemalja tako lako prihvate islam zbog muškarca, pa hodaju zamotane u UK ili Irskoj, djeci daju muslimanska imena i sl. Baš sam za vikend u dječijoj igraonici upoznala Irkinju, udala se za Tunižanina, imaju petoro djece, sva djeca imaju muslimanska imena, najmlađe dijete ima neko dugačko ime, ali kaže zovu ga skraćeno Abdul. Kako baš ni jedno dijete da dobije neko irsko ime. Ne treba ni da kažem da je ona zamotana. Njoj se bar vidi lice, ali ima i onih kojima se samo oči vide. Kako neko pristane na to zbog muškarca?

jel si digla krake dok si cekala ?Pa smo sedele u stanu kod komsije dok oni pretrazuju kompove i trkeljisu mu po stanu traze dokaze![]()

mislim da cak i nema toliko misljenje o sebi nego radi perfektan marketing i samoopromociju.Žena zadovoljna sobom, ima vrlo visoko, verovatno nerealno visoko mišljenje o sebi i svojoj vrednosti, još ako se udruže babini lekovi i neka domaća brlja, poleteće na toj metli u programu uživo. Najjačajenasvetu.
ne popunjava rupe nego je napravila sjajan skrining ovog naroda i tacno zna gde udara..vrlo pametna osoba..zna kako da navuce papane da je gledajuЗа мене је самопрецењивање озбиљан проблем. И то је комплекс. Друго неваспитање, много је културније бити и лажно скроман. А верујем да су ту и многи други проблеми по среди.
Чим неко има потребу да се стално експонира ”видите ме”, он попуњава неке рупе.
Није се односило само на њу. Генерално на људе који воле да се експонирају и самопромовишу. Обичне, који нису јавне личности.ne popunjava rupe nego je napravila sjajan skrining ovog naroda i tacno zna gde udara..vrlo pametna osoba..zna kako da navuce papane da je gledaju
jedna objava o njoj nosi 10x vise pregleda na portalu od bilo koje druge objave.. ljudi loode za njom.
to stoji..ljudi uvek imaju potrebu da kod sebe naglasavaju ono sta ne posedujuНије се односило само на њу. Генерално на људе који воле да се експонирају и самопромовишу. Обичне, који нису јавне личности.
Па погледај друштвене мреже. Има оних који сваки дан каче своју слику. А знам неке који су ми бар једном недељно слали на Вајбер своју. И шта ја њој тако често да кажем? Чим пошаље значи да очекује неку реакцију. Ту нешто не штима.
Boki, a koliko dugo ste zajedno?Vidis da sam ja opaljena
Ma
Ja sam od subote bila sva van sebe
Bas sam trsko sve podnela i tesko tu oko srca nekako
Koliko god kenjala ovde
A i njemu tesko isto bilo
Dva mesecaBoki, a koliko dugo ste zajedno?
))))previse si se emotivno investirala u toHahhaha
Od necega mora da se pocne
Cutiii ovo mi je rekord
okej je toZnam
Ali i razliciti smo svi
Meni je potreban
Ne znam
Gresim verovatno ali sta da radim
Msm svi drugacije posmatramo zivot
Pricala sam o prijatelju koji ima 40 plus godina
I koji je odrastao s majkom
I jesenas mi rekao
Jedino sto joj zameram je sto je ostala sama
Razumemokej je to
al moras dati sebi duzi period inkubacije za takve odnose cisto da ne pravis dodatni stres svima
jer nisi sama u vlastitom zivotu
prosto, ako sjednes i racionalno poslozis prioritete i potrebe skontaces da sve to sto ti treba moze sa manje pompe i emocionalnog dzumbusa
Nakon što sam pogledala trailer onog filma što si postavila razmišljam kako žene iz zapadnih zemalja tako lako prihvate islam zbog muškarca, pa hodaju zamotane u UK ili Irskoj, djeci daju muslimanska imena i sl. Baš sam za vikend u dječijoj igraonici upoznala Irkinju, udala se za Tunižanina, imaju petoro djece, sva djeca imaju muslimanska imena, najmlađe dijete ima neko dugačko ime, ali kaže zovu ga skraćeno Abdul. Kako baš ni jedno dijete da dobije neko irsko ime. Ne treba ni da kažem da je ona zamotana. Njoj se bar vidi lice, ali ima i onih kojima se samo oči vide. Kako neko pristane na to zbog muškarca?
tebi treba da sjednes i otvoris karte sama sa sobomRazumem![]()
pa mozda ti je i to trebaloAli u pravu si
Vezala sam se jer sam i u takvom periodu
Pa kao davljenik
Sad sam oladjena ali dobra![]()
Hahhahhapa mozda ti je i to trebalo
napravis oluju pa sjedis u njenom centru i pitas se sto te zapravo nije bitnije pomjerila...a nije jer si je sam napravio
problem je sto je porazbacala svasta oko tebe
pa ima nereda za sredjivanje
jbga, sredis i ides dalje
gledas da sebi ne napravis opet poso![]()