Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Joj ja te veze sa raskidima nikad nisam mogla da podnesem
Msm da ja budem u njima

Uglavnom kada raskinemo - raskinuli smo, nikada nisam raskidala a da nisam bila sigurna u odluku
A kad su me ostavljali bila sam sigurna u njihovu odluku :malav:

Msm moja psiha ne bi podnela to raskid/pomir/raskid/pomir stanje
Исто. Зато се не играм крајем. Ако кажем да јесте, онда јесте. Заувек.
Тако са свим.
Па и овде, неки се опросте са свима, као оду и онда се врате на форум. 100 х сам мислила да се нећу вратити, али ако званично кажем да нећу, а вратим се, па појела бих ду.пе сама себи. Шансе нема.

Али што кажеш, нисмо сви исти. И не треба да будемо. Како коме прија :heart:

Nakon što sam pogledala trailer onog filma što si postavila razmišljam kako žene iz zapadnih zemalja tako lako prihvate islam zbog muškarca, pa hodaju zamotane u UK ili Irskoj, djeci daju muslimanska imena i sl. Baš sam za vikend u dječijoj igraonici upoznala Irkinju, udala se za Tunižanina, imaju petoro djece, sva djeca imaju muslimanska imena, najmlađe dijete ima neko dugačko ime, ali kaže zovu ga skraćeno Abdul. Kako baš ni jedno dijete da dobije neko irsko ime. Ne treba ni da kažem da je ona zamotana. Njoj se bar vidi lice, ali ima i onih kojima se samo oči vide. Kako neko pristane na to zbog muškarca?

Nakon što sam pogledala trailer onog filma što si postavila razmišljam kako žene iz zapadnih zemalja tako lako prihvate islam zbog muškarca, pa hodaju zamotane u UK ili Irskoj, djeci daju muslimanska imena i sl. Baš sam za vikend u dječijoj igraonici upoznala Irkinju, udala se za Tunižanina, imaju petoro djece, sva djeca imaju muslimanska imena, najmlađe dijete ima neko dugačko ime, ali kaže zovu ga skraćeno Abdul. Kako baš ni jedno dijete da dobije neko irsko ime. Ne treba ni da kažem da je ona zamotana. Njoj se bar vidi lice, ali ima i onih kojima se samo oči vide. Kako neko pristane na to zbog muškarca?
Да, и мени скроз стран однос. Али ето, има нас разних.
Добар је филм. Обе су добиле нешто од њега, ни једна све. Али су се на крају зближиле, баш је људски :)

Žena zadovoljna sobom, ima vrlo visoko, verovatno nerealno visoko mišljenje o sebi i svojoj vrednosti, još ako se udruže babini lekovi i neka domaća brlja, poleteće na toj metli u programu uživo. Najjačajenasvetu.
mislim da cak i nema toliko misljenje o sebi nego radi perfektan marketing i samoopromociju.

provalila je sta prolazi u ovom narodu i gazi ...

За мене је самопрецењивање озбиљан проблем. И то је комплекс. Друго неваспитање, много је културније бити и лажно скроман. А верујем да су ту и многи други проблеми по среди.
Чим неко има потребу да се стално експонира ”видите ме”, он попуњава неке рупе.
ne popunjava rupe nego je napravila sjajan skrining ovog naroda i tacno zna gde udara..vrlo pametna osoba..zna kako da navuce papane da je gledaju
jedna objava o njoj nosi 10x vise pregleda na portalu od bilo koje druge objave.. ljudi loode za njom.

ne popunjava rupe nego je napravila sjajan skrining ovog naroda i tacno zna gde udara..vrlo pametna osoba..zna kako da navuce papane da je gledaju
jedna objava o njoj nosi 10x vise pregleda na portalu od bilo koje druge objave.. ljudi loode za njom.
Није се односило само на њу. Генерално на људе који воле да се експонирају и самопромовишу. Обичне, који нису јавне личности.
Па погледај друштвене мреже. Има оних који сваки дан каче своју слику. А знам неке који су ми бар једном недељно слали на Вајбер своју. И шта ја њој тако често да кажем? Чим пошаље значи да очекује неку реакцију. Ту нешто не штима.

Није се односило само на њу. Генерално на људе који воле да се експонирају и самопромовишу. Обичне, који нису јавне личности.
Па погледај друштвене мреже. Има оних који сваки дан каче своју слику. А знам неке који су ми бар једном недељно слали на Вајбер своју. И шта ја њој тако често да кажем? Чим пошаље значи да очекује неку реакцију. Ту нешто не штима.
to stoji..ljudi uvek imaju potrebu da kod sebe naglasavaju ono sta ne poseduju :D

Hahhaha
Od necega mora da se pocne 😂😂😂
Cutiii ovo mi je rekord
previse si se emotivno investirala u to
ok, vjerojatno ti je to bila distrakcija od nekih drugih stvari
covjek ima tendenciju da jedan problem zamijeni drugim...po mogucnosti manjim
al kako godine prolaze sve se teze investirati u stvari koje te vise remete potencijalno nego sto imas benefita od njih
emotivne veze u okolnostima kad vec imas porodicu su jedna od takvih stvari
ko kesh kredit s varijabilnom...kamata je jednostavno prevelika za malo zabave
tako da nemam pojma, da nisam u braku trudila bih se da sve te svari drzim maksimalno van svoje porodice tj zivota mog djeteta i mene jer danas su tu, sutra nisu...i ne bih se puno potresala
jer mi je u sustini sve to u ovoj fazi zivota beznacajno

Znam
Ali i razliciti smo svi
Meni je potreban
Ne znam
Gresim verovatno ali sta da radim
Msm svi drugacije posmatramo zivot
Pricala sam o prijatelju koji ima 40 plus godina
I koji je odrastao s majkom
I jesenas mi rekao
Jedino sto joj zameram je sto je ostala sama
okej je to
al moras dati sebi duzi period inkubacije za takve odnose cisto da ne pravis dodatni stres svima
jer nisi sama u vlastitom zivotu
prosto, ako sjednes i racionalno poslozis prioritete i potrebe skontaces da sve to sto ti treba moze sa manje pompe i emocionalnog dzumbusa

Isto kao što neka pristane na batine zbog muškarca.

Ali u pravu si
Vezala sam se jer sam i u takvom periodu

Pa kao davljenik
Sad sam oladjena ali dobra 😂
pa mozda ti je i to trebalo
napravis oluju pa sjedis u njenom centru i pitas se sto te zapravo nije bitnije pomjerila...a nije jer si je sam napravio
problem je sto je porazbacala svasta oko tebe
pa ima nereda za sredjivanje
jbga, sredis i ides dalje
gledas da sebi ne napravis opet poso 😄

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back