tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
Ceo dan se tripujem da je petak i onda se smorim u trenutku kada shvatim da nije
I tako od jutros jbt ceo dan
I tako od jutros jbt ceo dan
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene baš briga koji je dan.

a svi znamo šta je petakPa kad radis vikendom, hbg
I zmuu je sve jedno
Ali menj nije i bas sam zelela da je danas petak

Dan kad malac krece na rekreativnua svi znamo šta je petak![]()

Ne znam sta da kazemЧим сам почела да читам знала сам да је ово друго. Страшно!
ali nije opasan, ne tangira me sta ce da radi u svoja cetiri zida
pa nek me apse da zavrsimo vise!

Ne znam sta da kazem
Znam coveka 30god vec, ne druzim se ja aktivno ni sa kim u zgradi, ali par tih komsija koje znam da su tu ceo zivot sa njima sam ok, popricam ponekad...
Generalno covek je fin
Osim sto je malko lud, prica sam sa sobom i pije i slali nije opasan, ne tangira me sta ce da radi u svoja cetiri zida
Tj izgleda da ta moja izjava treba da se prepravi u - nije opasan za nas punoletne
Sve u svemu rekla sam onom lepom inspektoru da dodje sutra kod mene, naci ce sismisa zatrpanu ispod tajne rupe u parketu jer nas je uvalila u gownapa nek me apse da zavrsimo vise!
Jos smo dobro i prosle sto je samo sajber problem, zamisli da nadju les u zamrzivacu pa budi svedok tad leb ti hebem, morala bi se selim na tajnu lokaciju
I sto puta sam rekla nikad ne izlazi kad cujes neku gungulu, jako je velika zgrada, nemas pojma ko sve zivi, sta te briga, ne izlazi, ne treba ti u zivotu da budes svedok nekog srranja pa da potonemo i mi sa zrtvama... Ma ne vredi zeno esperanto pricam!![]()
Vidis da sam ja opaljenaJoj ja te veze sa raskidima nikad nisam mogla da podnesem
Msm da ja budem u njima
Uglavnom kada raskinemo - raskinuli smo, nikada nisam raskidala a da nisam bila sigurna u odluku
A kad su me ostavljali bila sam sigurna u njihovu odluku
Msm moja psiha ne bi podnela to raskid/pomir/raskid/pomir stanje
Pa da, zato mi se i uklapa u profil takvihLik sa kojim sam radila je optužen za istu stvar. Žena, deca, zabavan, načitan, učenici ga obožavali. Kad ono...
Pre bi za mene pomislili da krijem leš u ormanu.

Pa da, zato mi se i uklapa u profil takvih
Mi lajavi nikome nista
Ovi tihi mirni fini su uvek najsumnjiviji
Samo ne kapiram, da li to policija ima nacina da te ukeba i ako koristis vpn??? Nemoguce da on koji se razume i radi sa kompovima nije koristio vpn kad je surfovao "podzemljem"![]()
Ma bre nismo svi istiVidis da sam ja opaljena
Ma
Ja sam od subote bila sva van sebe
Bas sam trsko sve podnela i tesko tu oko srca nekako
Koliko god kenjala ovde
A i njemu tesko isto bilo
Ovome jos trkeljaju... Sta ce biti videcemoMa ovaj nije bilo ni tih ni miran. Nikad u životu pomislio ne bi. Stvarno super lik.
I da stvar bude gora, dok ne stigne presuda ne smeju da ga otpuste.
I ja slično mislim. Ako se desilo jednom, desiće se ponovo. To mi djeluje kao odgađanje kraja. Pokušala sam jednom i ne više. Iste stvari koje smetaju jednom ili drugom smetaće ponovo, samo će poslije biti još teže.Ma bre nismo svi isti
Ja kazem da ja nisam sto ne znaci da ne treba : )
)Nrma vezeMsm mene ce on sad uvek malo da nervira, cisto da znas, ali to ne treba da te tangira : ))