Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod nas 2300/kg jagnjetine.
Što se mene tiče, bezbedno je, ne jedem jagnje....a 1700/kg prasetina. Njega mi žao, al jedem. Plačemmi jedem : )

Mora daje irsko jagnje jako lepo i kvalitetno.

Da, naručio sam i jagnjeće.sarmice, one nisu skupe.

Kod cacana na kalenicu je prije poskupljenja prasetina bila 1500 a jagnjetina 2200/kg.
Ne znam da li su podizali cijene.
Ovo su današnje, ne znam da li su baš svuda iste, uglavnom jesu.....Taj iz Kičevske je prošli put omanuo, inače je bio jako dobar, pa smo ga sad menjali za jednu pečenjaru na Bulevaru.
Šta ćemo da dobijemo, nemam pojma, poješće se...

Ne mogu da izbegnem okupljanje kod nas 13. a rado BiH. Malo se čovek umori od praznika, ljudi,.hrane, još sam i putovao na blitzkrieg, al to mu dođe kao tradicija okupljanja u mom društvu. Kod nas. Još odavninq lol Najmanje ima veze sa nekim srbovanjem ili tome slično...kao, družimo se i sve. Kad smo bili baš mladi,.onda kod jednog za NG, pa kod drugog uveče na Božić, pre Ng još jedan, pa kod Tome pre toga na kat isto, a kod mene .13. lol
Niemilako

E, da, dve godine se svi bili zavukli kao miševi u vreme xtrakorone i niko ni na slavu da nam dođe ili zove na svoju lol slabo.
P'aše se ljudi.

Poslednja izmena:
Ја ниже спратове волим у пролеће, када отвориш прозор а крошња ти улази у собу
”На прозор ми беше смоква села
Нетакнута од верања и крађе
Чудила се шта је доживела
Да види нешто и од себе слађе

А није знала да сам песник
И да може у стихове моје...” :lol: :heart:

А више спратове због погледа. Одрасла сам на 8. и волим висину.
I jaaaa
Samo sto su meni usli provalnici a ne krosnja 😂

Malo rascistila kuhinju, uključila masinu, da me ne čekaju prljavi sudovi sutra kad se vratim. Spakovala torbu, još samo papuče ujutro da ubacim. Da popijem lekove zbog sutrašnje terapije i da idem u krevet, treba ustati opet pre 6h.
Ako sam dobro razumela dr sa ovom sutra završavam celi protokol, ili eventualno imam jos jednu, ali mislim da ne :zskace:

Sa belgijskih kocki pređoh malo na orasnice
Dodmorim... : )))

Jbu kewu moji organic orasi.
Inače mi više lešnike trošimo...uželeo sam se orasnica. E, zamislite...sednem u Maderu daj orasnice, nema..šta, bre, nema, nemoj da tebe nema. Neće da prave ovi meteosexualni poslastičari. Sve nešto ono mrljo sam ti preko kolača fazon....jbš kafanu bez orasnica 🛑

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back