tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
Pazi ako se potrudis sigurna sam da ces naci 2u1Салсу уз ужичко коло![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pazi ako se potrudis sigurna sam da ces naci 2u1Салсу уз ужичко коло![]()

Њима је то егзотика.Ma mozemo i da se svadjamo ali smo uvek tuШто је то дивно. Када је велика породица. Макар се и посвађали пре ручка!
Ми тако, као Италијани. Прво се посвађамо па онда сви весели једемо![]()
Моја мама и теткасу увек биле ту једна за другу када загусти али нису могле ни 10 минута да саставе заједно. То је баш тужно.Ma mozemo i da se svadjamo ali smo uvek tu
Bas smo za ng pricali kako je to zapravo retko, obicno se isposvadjaju posebno tako velike familije, neko sa nekim ne rqzgovara itd
Mnogo je razlicitoati, niko tu nije savrsen
Ali mislim da je nana odradila tu najvecu ulogu i naucila nas da budemo takvi kakvi smo, uvek slozni i uvek celoviti i da cenimo te zajednicke trenutke i na tome joj beskrajno hvala <3
Meni je oduvijek to najdraži praznikSve isto plus dren da budea zdrav kao dren
Joj sto volim bozic <3

Nemoj da tugujes naučiće jednom, jer evo ja to nisam nikad dozivela, jer tata je bio okoreli komunista pa ja pojma nemam o tome ništa, i bude mi zao jako, jer nisam umela ni deci da prenesem nista od toga, ali eto sreće, poudavale su se u kuce gde se do toga bas drži i slavi redno od odlaska da se bere badnjak pre svanulo pa redom do cesnice i parice i slame i pijukanja, pa mi srce puno jer će one jednom znati da to prenesu na svoju unucadTako je nas nana naucila, to pijukanje dok baca kukuruz na nas, pa slama pod stolom - obizavala sam
ma mislim to se ne moze opisati i po stoti put kazem da me dusa boli sto moje dete to nikada nije dozivelo
Znas kad nana okupi sve nas, dakle svoje sestoro dece pa njihova deca pa mi, praunucici, bude nas oko 20, a sve najbliza rodnina)
pa kuvana vruca rakija, pa se svi isponapijaju ali onako slatko da ih cacne vruca, bukvalno kuca puna smeha i graje i dece i odraslih

A haljinu si već vidjela?Zasto sam zaboga na danasnji dan morala da vidim brenu kako vrti ananas u carapi : (
Tek danas, nacula sam da prodaje carape kad me sestra zezala da pita da li sam kupilaTek danas?
Šta radim, ne radim ništa. Sat me je opominjao 2x posle podne da ustanem i prošetam.![]()
Kakvu haljinu?!A haljinu si već vidjela?
Kakvu haljinu?!