Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma koji ce im djavo taj sprej, polako se rasceslja i cao
Ono sto mene nervira u nasoj situaciji je da je dete naplaseno za pranje kose jer ce dumre od necega ako je opere, a sprejevi su sasvim ok jelte
Dozvole bre za roditeljstvo uvesti
Jedno vreme joj se baš gadno mrsila kosa i stvarali se čvorovi.
Sad koristi samo prskalicu sa vodom.
Ni ne treba nam taj sprej od kad je naučila sama da se češlja.
Kod vas je neka druga priča..

Što se tiče higijene moj je druga krajnost, barem za sad. Hoće da jede krofnu s čokoladom odozgo, ali ne bi da prlja ruke, ja treba da držim krofnu, a on samo spušta glavu. Onda sam mu rekla da nema više krofni.
Isjeckala mu jutros jagode i grožđe, on to jede malom viljuškicom, kažem mu da da bratu jednu jagodu, on uzeo rukom onako labavo kao da nešto vruće drži i brzinski prebaci mlađem. Kažem ja daj mu još, kaže mama mokro je. Kako sam oprala jagode mokre okolo i njemu to smeta. Ako se rukavi malo skvase dok pere ruke odmah mokro, mokro, promijeni.
Kažem mu da idemo prati zubiće, kaže da neće, ja kažem samo kažem ok, neka ti onda budu prljavi. Odmah skače, i ponavlja neće prljave zubiće, neće prljave zubiće.
Često zaplače kad želi nešto na plač da dobije, ali čim mu krenu suze ili nos da curi, on odmah prestaje i kaže: mama, bala, mama, bala. Onda mu ja kažem da ide po maramicu da obriše, pa ga to i dekoncentriše i prestaje da plače. :mrgreen: On bi plakao, ali ne bi da se isprlja.
Prije dva vikenda u parku, on pao guzom na neko brdašce i skliznu, trenerka crna otraga, ali on to ne vidi. Penje se na tobogan, tamo samo jedan list, ali to mu smeta, mora prvo da očisti tobogan da bi se spustio.
imam ja jednu takvu doma
a onda obrise ruke o hlace 😡

Što se tiče higijene moj je druga krajnost, barem za sad. Hoće da jede krofnu s čokoladom odozgo, ali ne bi da prlja ruke, ja treba da držim krofnu, a on samo spušta glavu. Onda sam mu rekla da nema više krofni.
Isjeckala mu jutros jagode i grožđe, on to jede malom viljuškicom, kažem mu da da bratu jednu jagodu, on uzeo rukom onako labavo kao da nešto vruće drži i brzinski prebaci mlađem. Kažem ja daj mu još, kaže mama mokro je. Kako sam oprala jagode mokre okolo i njemu to smeta. Ako se rukavi malo skvase dok pere ruke odmah mokro, mokro, promijeni.
Kažem mu da idemo prati zubiće, kaže da neće, ja kažem samo kažem ok, neka ti onda budu prljavi. Odmah skače, i ponavlja neće prljave zubiće, neće prljave zubiće.
Često zaplače kad želi nešto na plač da dobije, ali čim mu krenu suze ili nos da curi, on odmah prestaje i kaže: mama, bala, mama, bala. Onda mu ja kažem da ide po maramicu da obriše, pa ga to i dekoncentriše i prestaje da plače. :mrgreen: On bi plakao, ali ne bi da se isprlja.
Prije dva vikenda u parku, on pao guzom na neko brdašce i skliznu, trenerka crna otraga, ali on to ne vidi. Penje se na tobogan, tamo samo jedan list, ali to mu smeta, mora prvo da očisti tobogan da bi se spustio.
Joooj:heart:

Ja isto tako.
Ako treba da povratim, to je ravno umiranju.
Poslednji put kad sam imala stomacni, ja sam to cuvala dok nije na usi krenulo samo. A kad je krenulo, ja povracam i placem da cu umreti 🤣🤣🤣
Jako tesko podnesem, onda mimse skljoka pritisak, krenuli da mi trnu udovi, nista da ne osecam. Deda bio sa mnom, usro se, hteo da zove hitnu 🤣
Tako moja,starija sada, a i ja,sam nekad ali sad je svejedno jer budem sama pa kako mi je tako mi je 😞

А јел вам се дешавало када вам цури нос и таржите папир да вам донесу онај један квадратић :lol:
Лудела сам о тога!
Moja drugarica kad je prehladjena uzme neki šalić, zaveže toalet papir oko vrata i tako nosi po kući. Kaže sve drugo joj malo :mrgreen:
Stavi ga na taj šal kao privjesak na lančić.

Moja drugarica kad je prehladjena uzme neki šalić, zaveže toalet papir oko vrata i tako nosi po kući. Kaže sve drugo joj malo :mrgreen:
Stavi ga na taj šal kao privjesak na lančić.
Тако моја мама- ”Иде ми вода на нос!” па натрпа папир као тампоне у ноздрве :rotf:

А син има пелену за нос. Коју перемо. Не може папир, марамице, сав се оједе око носа. Само ону стару, обичну, платнену пелену.

Тако моја мама- ”Иде ми вода на нос!” па натрпа папир као тампоне у ноздрве :rotf:

А син има пелену за нос. Коју перемо. Не може папир, марамице, сав се оједе око носа. Само ону стару, обичну, платнену пелену.
Ja oba! Kad mi curi nos, a treba nešto da radim, ja ga tako napunim. I pelenom brišem.

Ali kad pokusavas da skontas sta je klijent koji veze s vezom nema hteo da kaze, a bavi se plasiranjem kataloga sa proizvodima
Kaze: proizvod je taman molim vas smanjite svetlo kad slikate
Wtf :huh:
Zovemo kazemo pa cekaj ako smanjim svetlo bice jos tamnije, sta ti ustvari hoces
Ona ponavlja isto
Onda vijamo sta ona to hoce a ne ume da se izrazi....
A da nije da hocete manje saturisano? :think:
Ne znam sta vam to znaci
Na kraju se sporazumevamo ko deca debili preko slikovnica :rotf: ona nama salje slike sa neta neke primere sta oce
Jeste, oce manju saturaciju

A da naucis neke osnove pre nego se zaposlis kao urednik kataloga leb te jjebo :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back