Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
pa sad kaze da su imali jos neki klinci u razreduStomacni garant
Hara i po skolama i na poslu
Sreca je da brzo prodje!
nista, danas supa, tost i ostali uzasi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa sad kaze da su imali jos neki klinci u razreduStomacni garant
Hara i po skolama i na poslu
Sreca je da brzo prodje!
pokusala je i stigla do sobnih vrataMoj V povrati sam, otrci do wc solje.

ma jok, kod nas su mali tepisi tj prostirkejel uvek bude po tepihu
DaМој је једно време повраћао на нервној бази. Мислим да сам то и писала. Када му отац дође, рецимо. То ми је баш било страшно. Али је онда, додуше кратко, користио то када год му одговара. Док се није пресекло. Кад покажеш да си га провалио да видиш како више није мука![]()
jeste, bas je steta

Ovu je mama naucila da koristi sprej za suvo pranje kose, i neki sprej za rascesljavanjekad krene da mi se prska tim hemijama po decijoj glavi zlo mi bude
Kupanje je drama, ne moze kaze ozepsce, ali hemija da se prska to je u redu
Tako je naucena
L. uglavnom sama otrči ili kad iseti da će čuči kod wc šolje i čeka.Inace ne znam kako bih pokupila to![]()
L. hoće isto da povrati na nervnoj bazi.Мој је једно време повраћао на нервној бази. Мислим да сам то и писала. Када му отац дође, рецимо. То ми је баш било страшно. Али је онда, додуше кратко, користио то када год му одговара. Док се није пресекло. Кад покажеш да си га провалио да видиш како више није мука![]()
On bi plakao, ali ne bi da se isprlja. Moj Sava je odrastao čovek, ima 25 godina, i boji se povraćanja, jer ne ume da povraća. Kada je imao 7 godina, zamalo se ugušio, i od tada mu je ostao strah do dan danas.Moje dete se plaši povraćanja valjda više od mene, čak i kad ga muči neki dosadniji kašalj u stanju je da kaže - mama, daj peškir, mislim da ću bljuvati.
Al kod ozbiljnih stomačnih virusa često ne stigneš da odreaguješ blagovremeno jer ti je svejedno sve vreme muka i onda samo odjednom izleti, u ključu.
Inače kod nas je ista situacija kao kod Vragane plus pola kao kod Bokice, na poslu sam sa svim tim ok, al kući grozozo![]()

Ma koji ce im djavo taj sprej, polako se rasceslja i caoMi koristimo povremeno taj sprej za raščešljavanje.
Kad se prvi put potrošio nekim čudom uvek pun
L. uglavnom sama otrči ili kad iseti da će čuči kod wc šolje i čeka.
Nezgodno je kad je više puta u toku dana.
Tad imamo jednu kanticu samo za te svrhe.
L. hoće isto da povrati na nervnoj bazi.
Ne ume dobro da procesuira kad se više stvari desi za kratko vreme.

Ja isto tako.Moj Sava je odrastao čovek, ima 25 godina, i boji se povraćanja, jer ne ume da povraća. Kada je imao 7 godina, zamalo se ugušio, i od tada mu je ostao strah do dan danas.
Znam i ja da ce mi biti lakse al ne moguJa cim osetim mucninu odmah prst u usta i povratim
To mi dodje kao kafu da sam popila
Msm mrzim stomacne ali nemam problem da povratim jer znam da ce mi bktk lakse posle
Podrska za savu, ja ga razumemSava kao botox. Viče - ugušiću se, ja urlam - nećeš, držim mu glavu, vičem DIŠI....
Ono ide i na usta i na nos, samo još na uši da krene...
Prestravljena sam i ja kao i on, ali moram da budem iznad situacije.