Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Мој је једно време повраћао на нервној бази. Мислим да сам то и писала. Када му отац дође, рецимо. То ми је баш било страшно. Али је онда, додуше кратко, користио то када год му одговара. Док се није пресекло. Кад покажеш да си га провалио да видиш како више није мука :lol:
Da
Takk V
Imao je tu fazu

:rotf:
Ovu je mama naucila da koristi sprej za suvo pranje kose, i neki sprej za rascesljavanje :sad2: kad krene da mi se prska tim hemijama po decijoj glavi zlo mi bude
Kupanje je drama, ne moze kaze ozepsce, ali hemija da se prska to je u redu :dash:
Tako je naucena

Mi koristimo povremeno taj sprej za raščešljavanje.
Kad se prvi put potrošio nekim čudom uvek pun
Inace ne znam kako bih pokupila to 🤣🤣🤣🤣
L. uglavnom sama otrči ili kad iseti da će čuči kod wc šolje i čeka.
Nezgodno je kad je više puta u toku dana.
Tad imamo jednu kanticu samo za te svrhe.
Мој је једно време повраћао на нервној бази. Мислим да сам то и писала. Када му отац дође, рецимо. То ми је баш било страшно. Али је онда, додуше кратко, користио то када год му одговара. Док се није пресекло. Кад покажеш да си га провалио да видиш како више није мука :lol:
L. hoće isto da povrati na nervnoj bazi.
Ne ume dobro da procesuira kad se više stvari desi za kratko vreme.

Moje dete se plaši povraćanja valjda više od mene, čak i kad ga muči neki dosadniji kašalj u stanju je da kaže - mama, daj peškir, mislim da ću bljuvati.

Al kod ozbiljnih stomačnih virusa često ne stigneš da odreaguješ blagovremeno jer ti je svejedno sve vreme muka i onda samo odjednom izleti, u ključu.

Inače kod nas je ista situacija kao kod Vragane plus pola kao kod Bokice, na poslu sam sa svim tim ok, al kući grozozo 😆

Mi se juče najzad preselili, sad me čeka tona strva da rastrvim, ali sam prvo morala da odspavam kad sam ih ispratila pa sad da popijem kafu pa da jedem pa onda da počnem da funkcionišem.
Noćas sam se probudila u 2 i posle nisam ni spavala dok njih nisam izbacila.
Plus mislim da sam ipak užasnija zver kad sam umorna nego kad sam gladna

Što se tiče higijene moj je druga krajnost, barem za sad. Hoće da jede krofnu s čokoladom odozgo, ali ne bi da prlja ruke, ja treba da držim krofnu, a on samo spušta glavu. Onda sam mu rekla da nema više krofni.
Isjeckala mu jutros jagode i grožđe, on to jede malom viljuškicom, kažem mu da da bratu jednu jagodu, on uzeo rukom onako labavo kao da nešto vruće drži i brzinski prebaci mlađem. Kažem ja daj mu još, kaže mama mokro je. Kako sam oprala jagode mokre okolo i njemu to smeta. Ako se rukavi malo skvase dok pere ruke odmah mokro, mokro, promijeni.
Kažem mu da idemo prati zubiće, kaže da neće, ja kažem samo kažem ok, neka ti onda budu prljavi. Odmah skače, i ponavlja neće prljave zubiće, neće prljave zubiće.
Često zaplače kad želi nešto na plač da dobije, ali čim mu krenu suze ili nos da curi, on odmah prestaje i kaže: mama, bala, mama, bala. Onda mu ja kažem da ide po maramicu da obriše, pa ga to i dekoncentriše i prestaje da plače. :mrgreen: On bi plakao, ali ne bi da se isprlja.
Prije dva vikenda u parku, on pao guzom na neko brdašce i skliznu, trenerka crna otraga, ali on to ne vidi. Penje se na tobogan, tamo samo jedan list, ali to mu smeta, mora prvo da očisti tobogan da bi se spustio.

Moje dete se plaši povraćanja valjda više od mene, čak i kad ga muči neki dosadniji kašalj u stanju je da kaže - mama, daj peškir, mislim da ću bljuvati.

Al kod ozbiljnih stomačnih virusa često ne stigneš da odreaguješ blagovremeno jer ti je svejedno sve vreme muka i onda samo odjednom izleti, u ključu.

Inače kod nas je ista situacija kao kod Vragane plus pola kao kod Bokice, na poslu sam sa svim tim ok, al kući grozozo 😆
Moj Sava je odrastao čovek, ima 25 godina, i boji se povraćanja, jer ne ume da povraća. Kada je imao 7 godina, zamalo se ugušio, i od tada mu je ostao strah do dan danas.

Mi koristimo povremeno taj sprej za raščešljavanje.
Kad se prvi put potrošio nekim čudom uvek pun

L. uglavnom sama otrči ili kad iseti da će čuči kod wc šolje i čeka.
Nezgodno je kad je više puta u toku dana.
Tad imamo jednu kanticu samo za te svrhe.

L. hoće isto da povrati na nervnoj bazi.
Ne ume dobro da procesuira kad se više stvari desi za kratko vreme.
Ma koji ce im djavo taj sprej, polako se rasceslja i cao
Ono sto mene nervira u nasoj situaciji je da je dete naplaseno za pranje kose jer ce dumre od necega ako je opere, a sprejevi su sasvim ok jelte
Dozvole bre za roditeljstvo uvesti

Moj Sava je odrastao čovek, ima 25 godina, i boji se povraćanja, jer ne ume da povraća. Kada je imao 7 godina, zamalo se ugušio, i od tada mu je ostao strah do dan danas.
Ja isto tako.
Ako treba da povratim, to je ravno umiranju.
Poslednji put kad sam imala stomacni, ja sam to cuvala dok nije na usi krenulo samo. A kad je krenulo, ja povracam i placem da cu umreti 🤣🤣🤣
Jako tesko podnesem, onda mimse skljoka pritisak, krenuli da mi trnu udovi, nista da ne osecam. Deda bio sa mnom, usro se, hteo da zove hitnu 🤣

A kad sam bila trudna sa Mirnom, imali neke goste, vece bilo. I ja osetim da mi je zeludac stao. Prosto sve se buckam sve stonsam taj dan jela, pila, sve je i dalje tu. Ali ne.
Onako debela i ogromna ja ti legnem i do ujutru ni oka sklopiti, muka, tekso mi. I ja ujutru u dz, da trazim da mi nekako pomogne a da ne moram da povratim hahahha
A i sama znam da postoji samo jedan put 🤣🤣🤣🤣 ali eto koliko sam ocajna bila.
Dr mi se smejala.
I ispovracam se na putu od dr do stana, negde na pola kvarta 😅😅😅😅

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back