Kafana Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mogla bi da izrazbijam zid neka dva metra. Ne sviđa mi se ideja da kabel ide vođicom iznad pločica. Napraviću mu mali kanalić pa ga zagletovati i prefarbati.
Isto tako mi se ne sviđaju ideje plastičnih cevi za vodu koje idu pored zida, ali svakako radimo kupatilo na proleće pa će se i to rešiti.
Sve bi ja to u zid jer mi ti saveti majstora tipa "bolje je spolja ako se nešto pokvari" ne drže vodu, mislim da su samo lenji.
kad bi pravio ispocetka renoviranje, znaci sve do koske gulio i stemovao, il ne daj boze kucu... svi kablovi bi isli kroz zidove kroz spec. buzire. to sto majstori lupetaju ima osnova u mkinimalnim slucajevima ako je zgrada krsina. u mnogo komunisticke novogradnje zavisno od izvodjaca, napr vodovne cevi su ili isle kako treba kroz zidove ili izlazile i bile spolja...ovo poslednje je toliko odvratno da nemam reci pogotovo ako to urade sa cevima za kanalizaciju koje su od gusa. struja i niskofrreq instalicija kao satelitska tv, mrezni net ili kablovska tv obavezno i najbolje uraditi kroz zidove vrhunskim kablovima i konektorima i zaboravis na sve probleme koji svi zivi imaju.
 
Nokti nadogradnja sa tipsama, od 2.200 do 3.000, kako gde. Dakle, sam svoj majstor, a koliko će da mi traje i šta sam sve omanula, videće se. :malav:
Ja sam samo jednom u zivotu stavila nadogradnju i to za svadbu, jer su bili skroz kratki. Nije bilo sa tipsama, nego sa gelom. Podmetne ti kalup na jagodicu i onda stavi gel na to i napravi nokat.
Starno je bilo super i trajalo mi je sigurno 3 nedelje. I izgedalo je relativno prirodno, narocito sto je i oblik bio bademast.
 
Ni ja nisam nikad stavljala tipse, nego isto gel ako mi nokat pukne i bude baš kratak. Kad se lepo uoblici i isturpija uopšte ne izgleda da je nadogradjen, niti veštački
Исто.
Али ко је изгрицкао до живца мора пластику. Замисли да се гел греје директно на живац. Нисмо Турци да забијамо ексере под нокте :lol:
 
А шта радим, обављала нешто у банци па бацила поглед у бутике.
Ја дефинитивно у последње, дуже време имам проблем са куповином. Ем ме ретко шта одушеви, ем и оно што ми треба када узмем није то то.
 
Nokti nadogradnja sa tipsama, od 2.200 do 3.000, kako gde. Dakle, sam svoj majstor, a koliko će da mi traje i šta sam sve omanula, videće se. :malav:
Зове ме јуче сестра да идемо на чупање обрва. Годинама идемо код исте жене, концем ради.
И није могла када мени одговара, сестра се јадна увек прилагоди. А мене то заказивање и темпирање излуђује.
Пишем сестри- Јбш ми све, научићу и то да радим само да не морам да идем :lol:
 
  • Voli
Reactions: Red
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top