Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 26.212
mene u lindex ne treba pustati samu s karticom 😂
ma mozemene u lindex ne treba pustati samu s karticom 😂
kunem se da sam samo jedne hlace htjelama moze
al dam ti ja moju karticu![]()
ja sam klupila u dm one vit za kosu i mrezaste uloskekunem se da sam samo jedne hlace htjela
jer su mi se sve farke raspale
i umjesto tri para uzela sam dva
sa 30 posto snizenja
da ne pominjem da vec dva mjeseca ama bas nista nisam kupila zbog onog refinasiranja 😬
proci ceja sam klupila u dm one vit za kosu i mrezaste uloske
i jednu apulu koju sam utrljala u kosu
ne znam kako se zove, nesto jeftino
jako me iritira ovo opadanje hehe
Zato sam ja nabavila ove samocistece modelejoj moram da kupam leju a mrzi me uzasno me mrzi
a samo odlazem a ona sve strokavija
Imam samocisteci model ali jbg imam i ovaj sto em mora da se kupa, em mora da se sisa - a krizaZato sam ja nabavila ove samocistece modelelakse je brate
Tamo rastu lepe biljke, dobro je za baštu.
Al nije za malu decu jer droga do kolena.
I krokodajlovi.
I stopa ubistva užas visoka, Tampa i T.bay haos.
Đes, mala! Šta ima?
Ja odmaram, malo čitam, malo Netflix, ne mogu nigdje kašljem tako da se svi sklanjaju od meneGde su svi nestali, možda će se razvedritii? 👀
Do kada obično sad traje pubertet? Lol ono, da vidim nešto...Šta sve planiram za danas... Samo da se ova magla podigne. Malo do Ns i okolinu, da završim jedan veliki posao. Pa onda kod divnih prijatelja na opuštanje i druženje.
Nadam se da ovoj maloj danas pubertet neće jako raditi jer nas je juče razbila a moramo je voditi sa sobom pošto se pokolje sa svekrvom ako ostane kući.
Vidiš, nije ni to loše, taman odmoriš.Ja odmaram, malo čitam, malo Netflix, ne mogu nigdje kašljem tako da se svi sklanjaju od mene![]()
Baš mi godi. Ni na telefon se danas ne javljam, krčim ko pokvaren traktor.Vidiš, nije ni to loše, taman odmoriš.