Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A nije ti bas dobra racunica.😀
Sta vrijedi sto na planeti ima sedam milijardu ljudi,kad je svako od nas okruzen maksimum onoliko koliko mjesto gdje zivi ima stanovnika.
Tako da je sve relativno.🙂
Ma znam.
Govorio sam okvirno o brojkama.
Matematički.U suštini bezveze.
Jel znaš ti kad sam ja dao oglas na FB da tražim ženu šta je bilo.To je sad bilo ne zmam negde na proleće.

Sutra je 1. a ja sam tačan i pouzdan kao Smrt :D
IMG_20230731_103646.jpg

Od ovog Bajage ne može da se pobegne nigde jbm ti. :/
IMG_20230731_103826_1.jpg

Ne znam.🙂
Sta sam propustila?
Napisaću ti to.Čisto da ti i ostali znate da to ne radite.
Negde na 40+ sam ostavio i skrin šot oglasa ko zna gde.
Pa bili mi u srbiji i došao mi je neki drugar običan neki čovek i povela se priča kako traži ženu i kako je bezuspešno davao i oglase.
I ja uzmem i uđem u fejs i nađem te gluposti grupe neke.Pridružim se bekoj sa najviše članova.
Napišem sve onako kako stvarno jeste.Tražim ženu za ozbiljnu vezu i brak.Obavezno planiram decu.
Ne pušim ne pijem ne drogiram se ne kockam se ne qrvam se redovno svaki dan vežbam potpuno sam zdrav i funkcionalan nemam stalno zaposlenje imam dvoje dece iz prošlog braka oni su veliki i žive odvojeno od mene.Vodim računa o njima.Imam svoj stan auto..živim sam.
I rotiram kameru slikam se.Postavim još par nekih pristojnih fotografija.
I objavim to sve.
Ni jedan lajk ništa.
Samo komentar neke babe od 57 godina.
Parafraziraću:
Takav kakav si nisi ni za sebe a kamo li za drugoga.Popi čašu mleka pa lezi i spavaj.

Žena me danima odvaljivala od zaj.ebancije.

Napisaću ti to.Čisto da ti i ostali znate da to ne radite.
Negde na 40+ sam ostavio i skrin šot oglasa ko zna gde.
Pa bili mi u srbiji i došao mi je neki drugar običan neki čovek i povela se priča kako traži ženu i kako je bezuspešno davao i oglase.
I ja uzmem i uđem u fejs i nađem te gluposti grupe neke.Pridružim se bekoj sa najviše članova.
Napišem sve onako kako stvarno jeste.Tražim ženu za ozbiljnu vezu i brak.Obavezno planiram decu.
Ne pušim ne pijem ne drogiram se ne kockam se ne qrvam se redovno svaki dan vežbam potpuno sam zdrav i funkcionalan nemam stalno zaposlenje imam dvoje dece iz prošlog braka oni su veliki i žive odvojeno od mene.Vodim računa o njima.Imam svoj stan auto..živim sam.
I rotiram kameru slikam se.Postavim još par nekih pristojnih fotografija.
I objavim to sve.
Ni jedan lajk ništa.
Samo komentar neke babe od 57 godina.
Parafraziraću:
Takav kakav si nisi ni za sebe a kamo li za drugoga.Popi čašu mleka pa lezi i spavaj.

Žena me danima odvaljivala od zaj.ebancije.
I sta je sad poenta?Da ne trazimo nikog preko oglasa ? 😀

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back