Kafana Šta trenutno radiš 18

pura moca

Zaslužan član
Poruka
139.285
349085963_949994576205839_7499187854066087907_n.jpg

Tonci Provala

Buduća legenda
Poruka
27.175
Volim mačke,ali mi izrazito ide na živce kad neko životinje zove djecom.🙂
Kakvo dete?To je mačkino dete,a tvoj kućni ljubimac.Zamisli da mačka tvoje dete zove svojim? 😀
svoje macore zovem djecaci
mladji misli da mu je nase dijete sestra
tretira je kao mace
matori misli da su ovo dvoje macici
dijete smatra da su joj obojica braca 😆

i ne kapiram sto tebe to nervira?

limunada

Buduća legenda
Poruka
27.189
Ali ozbiljno...malo mi je degutantno kad u novinama vidim naslov...Prinova u porodici tog i tog.Ti pomislis rodilo se dijete,a ono mače ili štene.Mislim,razumijem ja ljubitelje životinja,i ja ih volim...ali ljudi su ljudi,a životinje su životinje.

Ona Marge

Poznat
Poruka
9.686
Zbunila sam pandura koji mi iskočio pred auto na ulasku u Gospođice večeras. Šta koji moj iskače sa lizalicom na 10 m dok ja vozim 60 na sat. Pala mi rasada čeri paradajza sa suvozačkog sedišta i sve se zemlja prosula po njemu. Otvorim prozor i kažem mu da sačeka malo da pokupim zemlju jer me tako naglo zaustavio i uništio mi rasad. On se sav izbečio i ćuti. Malo pokupim i pitam ajd sad, šta treba... Kaže on, ništa, nastavite samo gde ste krenuli...

Affro*

Zaslužan član
Poruka
109.571
Zbunila sam pandura koji mi iskočio pred auto na ulasku u Gospođice večeras. Šta koji moj iskače sa lizalicom na 10 m dok ja vozim 60 na sat. Pala mi rasada čeri paradajza sa suvozačkog sedišta i sve se zemlja prosula po njemu. Otvorim prozor i kažem mu da sačeka malo da pokupim zemlju jer me tako naglo zaustavio i uništio mi rasad. On se sav izbečio i ćuti. Malo pokupim i pitam ajd sad, šta treba... Kaže on, ništa, nastavite samo gde ste krenuli...
Magarac.

Metla na vestici

Zaslužan član
Poruka
114.869
Ali ozbiljno...malo mi je degutantno kad u novinama vidim naslov...Prinova u porodici tog i tog.Ti pomislis rodilo se dijete,a ono mače ili štene.Mislim,razumijem ja ljubitelje životinja,i ja ih volim...ali ljudi su ljudi,a životinje su životinje.
Sto klikces na te gluposti koje pisu sa namerom takve naslove da bi vas navukli
Od kad je klikbejt relevantan argument za neku diskiju

Ili je tebi bas dosadno pa nas malo cackas

limunada

Buduća legenda
Poruka
27.189
Sto klikces na te gluposti koje pisu sa namerom takve naslove da bi vas navukli
Od kad je klikbejt relevantan argument za neku diskiju

Ili je tebi bas dosadno pa nas malo cackas
Ma,ne namjeravam da diskutujem,niti klikcem nesto posebno na te navlakuse, samo kazem kako mi zvuci kad procitam tako nesto.
Inace,licno,mogu nekom djetetu da tepam, da ga zovem mače,pile itd...ali obratno da pile i mače zovem djetetom mi zvuči nekako rogobatno.🙂
Eto,toliko,nemojte se naći uvrijeđeni mačkoljubitelji,pricamo ovde o svemu,pa eto...

limunada

Buduća legenda
Poruka
27.189
svoje macore zovem djecaci
mladji misli da mu je nase dijete sestra
tretira je kao mace
matori misli da su ovo dvoje macici
dijete smatra da su joj obojica braca 😆

i ne kapiram sto tebe to nervira?
I zaboravih ti reci,ne nervira mene ni imanje kućnih ljubimaca,ni voljenje poput djece,samo nazivanje zivotinja djecom.
Odvela sam dijete u setnju...a ono odvela psa...mislim,nesto tu ne stima,a vi kako hocete.🙂

Metla na vestici

Zaslužan član
Poruka
114.869
Cekaj da jos malo nerviram limunadu, kad ju je vec tako lako iznervirati :malav:
Moje dete trenutno lezi na prozoru sunca se bole je repic, ja srcem kafucino i dogovaram izet sa drugom, mora da je priroda i da se lezi, od hajkinga nista, hajkingovala sam po konferencijama cele nedelje, danas samo lezanje priznajem
Imamo problem najavljenu kisu, ali ko je sljivi, neka padne, pokisnucemo, toplo je, nije drama