Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
moja topla preporuka za ovo, ici cu ponovo sigurno
Guglala sam, prelepo je 😍
Ma bosna ima prelepu prirodu, bas po mom ukusu
Ja je zovem "jeftina verzija bavarske" :lol:

Videcemo sta cemo do leta.... Pojma nemam... Ja sam dala predlog drugarima, njima je ok ali sta ce biti do leta ne znamo...

Kratkorocni planovi za prolece su stolovi, maglic i miroc...
A do leta ima vremena....

Kad ste kod ljubavbih jada
Malac je mnogo zaljubljen u devojcicu koja mu je dugo bila drugarica, mnogo draga devojcica, druze se stalno, idu jedan kod drugog, idu zajedno u park itd
Ali on je sve zaljubljeniji i ima potrebu to da joj kaze i pokaze i da je poljubi u obraz :/

On to mnogo sve ozbiljno dozivljava za jednog desetogodisnjaka i uopste ne znam kako da mu objasnim da ne sme ni da je poljubi ni da joj kaze jer su bre em premali em ce da izgubi drugaricu
Vi ne shvatate koliko je on ozbiljan u toj zaljubljenosti :/

Dusa mala

A mozda je i ona zaljubljena??
Ma jok, mislil da ga gleda kao druga, msm nadam se bar za sada, jer premali su, unistice deugarstvo koje imaju a imaju prelep odnos
A on na sve nacine pokusava da izvuce iz nje info
Tipa dopisuju se i kao igraju se igre istine, pita on nju da li si zaljubljena u nekog, kaze ona nisam, kaze on ok da znas da imas prava i ti mene da pitas pitanja koja ja tebe pitam a ona ga iskulira, pita ga nesto deseto :lol:

Mali su bre, nek se druze sto duze, ceo zivot ce da se zaljubljuje i pati :lol:

Guglala sam, prelepo je 😍
Ma bosna ima prelepu prirodu, bas po mom ukusu
Ja je zovem "jeftina verzija bavarske" :lol:

Videcemo sta cemo do leta.... Pojma nemam... Ja sam dala predlog drugarima, njima je ok ali sta ce biti do leta ne znamo...

Kratkorocni planovi za prolece su stolovi, maglic i miroc...
A do leta ima vremena....

Ajd kad budete išli na Stolove ne budi stipsa i zovi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back