tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
Popisani smo 
Nek nam je bog u pomoci

Nek nam je bog u pomoci
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jesi sigurna da te nisu čipovali uz popis?Popisani smo
Nek nam je bog u pomoci

Pa sta znam, rekla sam joj da sedne mirno za sto i da ne mlatara mnogo rukama, dok je leja sedela pored nje i nije joj dala da mrdneJesi sigurna da te nisu čipovali uz popis?![]()

Fajzer je cipovaoJesi sigurna da te nisu čipovali uz popis?![]()

Koliko se zadrzavaju?Pa sta znam, rekla sam joj da sedne mirno za sto i da ne mlatara mnogo rukama, dok je leja sedela pored nje i nije joj dala da mrdne
Verujem da smo bezbedni ipak <3
Ne pratim, ali nadam se da se zezaš.Fajzer je cipovao
Sad pustaju sistem u pogon i pocinju daljinski da navode
Pametnom dosta![]()
Cim pitas, znaci trula foraNe pratim, ali nadam se da se zezaš.

Za nas troje 10 minKoliko se zadrzavaju?
Možda je do mene, ne shvataj lično. Danas mi mozak ima slobodan dan.Cim pitas, znaci trula fora
Meni djelovala vrhunski![]()
Baš brzo onda. Kod brata bila bar pola sata, isto troje i jedan u inostranstvu. Ali živi u kući, dvorište, auto, psi, mačke, možda ima veze.Za nas troje 10 min
A sta znam, nema cuvara lejuBaš brzo onda. Kod brata bila bar pola sata, isto troje i jedan u inostranstvu. Ali živi u kući, dvorište, auto, psi, mačke, možda ima veze.
Vidim ja sve danas na pogrešan prevoz sjedam, a ono mene navode po Gejtsovom planu.Fajzer je cipovao
Sad pustaju sistem u pogon i pocinju daljinski da navode
Pametnom dosta![]()

operi kosu svako veceMoraću i ja.
A toliko mi se masti kosa, užas. Perem u nedelju uveče, u sredu već opet, a morala sam i sinoć, znači u petak... Ne znam šta da radim, a da ne košta sto dukata.
jao bili i kod nas jucr zadtzao se vise od sat vremena i to uvece. do pola osamPopisani smo
Nek nam je bog u pomoci
Malo je gejast, ako na isti mislimohalved![]()

totalmente je gejastMalo je gejast, ako na isti mislimo![]()
Jeste. Znam da su jednom dobili 100 km, vjerovatno i drugi put pred izboreIma li ovde nekog ko ima penzionere u Bosni?
Moja majka prima deo porodične penzije iz Bosne. Iznos je smešan, ali joj pripada, i redovno ga uplaćuju. Već drugi put joj uplaćuju na račun 50€.
Pa mislim da li je možda neka jednokratna pomoć, bez obzira na iznos penzije.
Jeste.Ima li ovde nekog ko ima penzionere u Bosni?
Moja majka prima deo porodične penzije iz Bosne. Iznos je smešan, ali joj pripada, i redovno ga uplaćuju. Već drugi put joj uplaćuju na račun 50€.
Pa mislim da li je možda neka jednokratna pomoć, bez obzira na iznos penzije.
to ti je budzet da je vodis na izlet da glasa za miletaHvala. Oduševiće se kada joj budem rekla.