tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
E jbg nije ambrozija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja perem svaki danMoraću i ja.
A toliko mi se masti kosa, užas. Perem u nedelju uveče, u sredu već opet, a morala sam i sinoć, znači u petak... Ne znam šta da radim, a da ne košta sto dukata.
To se podrazumevaE jbg nije ambrozija
Probaću.Možda da u šampon staviš malo sode bikarbone, u ruku kad istisneš šampon? Mojoj drugarici je to pomoglo da prestane da joj se masti kosa. Dodje kao neki piling glave.
Valjda hoće sve za juče?Ma u poslu, jesen je sezona kod nas, kongresi, katalozi, eventi... Svi oce sve sad
Ma lako za pranje, ali dok osušim, kosa mi do pola leđa.Ja perem svaki dan
Cim preskocim bude masna kao da nisam prala sto dana
Prosto mi se masti jako koren, takva je koza
Meni samo koren, nekad stavim malo bebi pudera pa izguram dan više.@Red Ja bih bila sretna da je kao kod tebe, ako operem ujutro, meni je naveče već masna, perem svaki drugi dan.

Sta znace visoke potpetice i krupne oci?Pada kisa ubi misa
Trazimo poklon za prvi rodjendan, sta kog djavola uzeti kad imaju sve![]()
Dormeo cebence zivotinju za bebe decu <3Pada kisa ubi misa
kupi joj zvezduPada kisa ubi misa
Kad moras da dodjes na posao iako je subota, jer neko nije sposoban da odradi svoj posao
Pa jos pride vidis da ti je rata skocila za 70 eur
Ni ljubav prema jeseni mi danas nece pomoci da ne skrenem
jel pocinje saPokusacvam da zapocnem pisanje za konkurs jedan.
To je i gospodin predlozio ali nismo isli u dormeo nego u dexiko i tamo je nesto uzeoDormeo cebence zivotinju za bebe decu <3
J je to dobio za prvi rodj i nista mekse nisam osetila, jos traje i on i sada sa 10 god kad ga npr nesto boli trazi kucu cebe da se pokrije

Ordlicno!jel pocinje sa
dragi dnevnice![]()
koji si ti lezilebovicTo je i gospodin predlozio ali nismo isli u dormeo nego u dexiko i tamo je nesto uzeo
Ima i dexiko ta cebenca plisane igracke vidoh
Na kraju balade ja sam ostala u kolima da spavam, cekali da mala zavrsi privatan cas, bas mi bilo lose juce uvece, a gospodin sam iso u dexiko i nesto uzeo, jos nisam ni videla sta, samo sam se zanesvestila, prebacila iz kola u krevet i nastavila da knjavam![]()

Treba li da napomenem da se to desilo posle 10h radakoji si ti lezilebovic![]()