limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.153
Probaj sa ljutim ajvarom.totalno
evo jedem burger nemam pojma kakav je![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Probaj sa ljutim ajvarom.totalno
Koronirala dodje nesto slicno kao korozirala.
Covjek odmah nekako zardja.![]()
ne mogu da kuvam kafe po luksemburgu i da cepkam papriku po staroj pazovi, pokondirila se tikvaa one akcije 120 kila paprike, vrece za smece pa svi gulite..nista?
bome otkako si postala eu kafe kuvarica![]()

a dobro to je zahtjevan posao : )ne mogu da kuvam kafe po luksemburgu i da cepkam papriku po staroj pazovi, pokondirila se tikva![]()
Ja savetujem svima da citaju Gabora MateaИначе све психичке девијације су одраз дехуманизације.
Само је кључно питање како то да два човека с истим траумама немају исти одговор на њих. Један иде около и убија, а други носи свој крст и живи у складу са друштвом.
Imam sakazanu op za 9. Novembar @СофијаJa savetujem svima da citaju Gabora Matea
Одличан је.Ja savetujem svima da citaju Gabora Matea
Ma psiholoski sam ok, zaista. Nekako sam to prihvatila i to je to.Ок ти је то.
Било би најбоље због психолошког осећаја раније али за тај проблем није то касно.![]()
Da da.Одличан је.
Већ сам постављала линк ка документарцу који је направио, ево још једном ћу.
Računaj kao da si na dijeti.totalno
Да, то је рекла и моја пријатељица која је у контакту са наркоманима често.Da da.
Znam i za taj dokumentarac.
Sad citam u svetu gladnog duha.
Drugacije gledam na marginalizovane grupe, priznajem. I mislim da pocinjem da razumem i saosecam zasto su neki bolesni
Bas tako.Да, то је рекла и моја пријатељица која је у контакту са наркоманима често.
Немамо ту перспективу коју он даје, видимо само њихово муљање и манипулисање да дођу до дозе. А у суштини, јако несрећни људи.
Да, ево, зависност од комуникације.Bas tako.
I svi smo mi na neki nacin zavisni.
Samo sto su neki od droga, a neki npr od kupovine
Da.Да, ево, зависност од комуникације.Овде је сви имамо.
Apsolutno gledano iz vise uglova si u pravu.Ali na ovu zavisnost cemo gledati veoma blagonaklono i bez osude...
Necu prosirivati temu. Koga zanima eto preporuka moja za Matea i njegive knjige, dokumentarac. Moze vam pomoci da bolje shvatite one koji prakticno sem osude i nemaju nista vise

Одличан је.
Већ сам постављала линк ка документарцу који је направио, ево још једном ћу.
Brate kvinsi pa ko je najljigavije gofno u domacim nam tabloidima?Gledam ig jutros, svi ogorčeni na neke novine ili portal zbog "ekskluzivnog" intervjua sa silovateljem. Koji medij je objavio taj intervju?

Isto. Ne mogu da vjerujem da je nešto tako moguće. Planiraju se neki protesti ispred te redakcije. Kad pomislim da "novinar"ne može biti ogavniji, on se baš potrudi da me razuvjeriGledam ig jutros, svi ogorčeni na neke novine ili portal zbog "ekskluzivnog" intervjua sa silovateljem. Koji medij je objavio taj intervju?