електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Ја имам чоколадне морске плодове из Максија.
Што је добар сенф из Икее. Сад само тај једем.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja jeo onaj njihov hot dog, bolje da ne komentarišem ovdeЈа имам чоколадне морске плодове из Максија.
Ма ништа јела нисам, само сам купила теглицу тог сенфа. Апсолутно је феноменалан.ja jeo onaj njihov hot dog, bolje da ne komentarišem ovde
Vraćaš, a,.zaMerci...ima se,moze se..![]()

Fila.И ја гледам то са Губерином. Ок, Јездић је добро скинуо говор.
Него, да ли је он беше бранио Шефку Хоџић или Филота Фила?
Ти стално делујеш тако.
Што си онда стално уморна.To je zato što sam luckasta i neobuzdana, ne umem da starim i nikad neću.
ej fala ti za onaj bend Love sad slušam nečovečanski glasno na mojim nečovečanskim zvučajama i ježim seТи стално делујеш тако.
ej fala ti za onaj bend Love sad slušam nečovečanski glasno na mojim nečovečanskim zvučajama i ježim se
Pa kad ne radim nisam, ali pošto stalno radim, onda jesam. Vezano je isključivo za moje zaposlenje. Neko to možda bolje podnosi, ne znam, mada vidim da i moje kolege dobijaju slom živaca i hvataju se za čašu.Што си онда стално уморна.
koža mi je ko u mrtve čerupane kokošiМузика убија колико је добра.
Опис за десетку.koža mi je ko u mrtve čerupane kokoši
Pričale su mama i baka, posle sam čitao o tome. Žena monstrum. Neverovatno kako je dobila malu kaznu, odležala trećinu, na kraju živela mirno, imala porodicu ... sećam se da je mama pričala da je Šefka( ili Šefha) bila prirodno inteligentno zlo, a da je bila nepismena.Сећаш се тог случаја? То је био хорор.
Pričale su mama i baka, posle sam čitao o tome. Žena monstrum. Neverovatno kako je dobila malu kaznu, odležala trećinu, na kraju živela mirno, imala porodicu ... sećam se da je mama pričala da je Šefka( ili Šefha) bila prirodno inteligentno zlo, a da je bila nepismena.