Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemam ja pojma sta ona ima
Telefon od 150e je sasvim dovoljan
Ko oce nesto skupo i oce da placa skupe popravke samo napred ako tako voli
Licno ja ni u ludilu to ne bih

Meni je telefon potrošna roba i onako kad ima ode baterija ne možeš više da je zameniš kao nekada. A bez baterije koja drži šta će ti.
Ja imam Huawei P20 Lite i bio je na nekom popustu oko 200 evra... Kad dodje do toga da mora da mi veći deo dana bude na punjaču kupujem novi. Sad ih bar ima kakvih hoćeš i po bezveznim cenama.
Ali mi je zato polovni Nikon od 500 :zcepanje:

nocas nista nisam spavala, l se istripovala da joj je nesto u boksu, pa je rezala i lajala na to nesto, a ja neustraisva nisam smela da uzmem cebence i pkazem da nema nista pa sam zatvorila boks za slucaj da nesto ipak ima da se zmu bori sa tim kada dodje iz trece, ona je nastavila da se tripuje jos neko vreme
onda sam joj dala neku kvazi suvu kosku da glodje, da ne lize ranu malo, onda se nalila vode kao stoka i upiskila se pa sam to ribala
onda je valjda minja shvatila da i ona treba nesto da uradi pa je bljucnula po parketu dva puta, onako damski, pa sam i to ribala i dezinfikovala i taman kad sam zaspala shvatila sam da je vreme da ustanem

i sad me glava boli

Теглим се на столици, вртим јутарње програме, питам се кад ће муж да стигне до Сјенице (посао, надзор, комисије) и шта ће да купи ако успе да се допеља до неке радње. Наручила сам сир или шта већ.

Теглим се на столици, вртим јутарње програме, питам се кад ће муж да стигне до Сјенице (посао, надзор, комисије) и шта ће да купи ако успе да се допеља до неке радње. Наручила сам сир или шта већ.
pršut goveđi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back