Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad mi ćerka nije tu da vodi brigu o njemu, oću da se ubijem. Ne znam kako ona izlazi na kraj sa njim, ja sam odlepila. Ko da sam u rudniku bila natežući se sa glupim psetom.
Sad da spremam čorbu za ručak. Ona je otišla u ono za gmizavce i uživa, neka, popodne idemo u Vero da kupimo šta nam treba za rođendan.
Onda je ovaj drugi počeo da jede govna u kući od ljubomore, rekla sam mu mrš na mesto. Eno ga ćuti.
Stvarno ne mogu njega da vodim, ne mogu.
Dva psa u stanu je gore nego dva deteta.
Nikad više psi (nadam se)

meni jok
samo se struzem i o to
jos ako se pomjeri 🥴
IMG-20210924-WA0001.jpeg
Novi model. Nema mrdanja.

Što se tiče obuće i žuljanja, imam grozna stopala i još velika. Teško mi je naći udobnu obuću. Na posao idem u nekim patikama što bih ja rekla da mogu da prođu, da su kudikamo ne baš za trčanje. Ne mogu više štikle da nosim. Obujem ali vrlo retko. Platforme mogu i imam dvoje sandale jako udobne, po 6 km sam prelazila u njima pešaka. Čizme su mi isto udobne. Ali štikle ne mogu, to je žulj gde stigne. Do zime se provlačim u patikama, posle nosim čizme.

Псујем. Немамо струју до 16:00.
Не могу да испржим пастрмку, не могу да скувам кромпир са блитвом а цркла сам од глади.
Сад од муке зобам грожђе.

Iskoristi situaciju i idi kupi roštilj ili pljeskavice, ili ako si gladna uzmi neki sendvič, pa spremaj ručak u 4. Ovako se ja osećam kad nemam vode. Ili struju. Svejedno.

Što se tiče obuće i žuljanja, imam grozna stopala i još velika. Teško mi je naći udobnu obuću. Na posao idem u nekim patikama što bih ja rekla da mogu da prođu, da su kudikamo ne baš za trčanje. Ne mogu više štikle da nosim. Obujem ali vrlo retko. Platforme mogu i imam dvoje sandale jako udobne, po 6 km sam prelazila u njima pešaka. Čizme su mi isto udobne. Ali štikle ne mogu, to je žulj gde stigne. Do zime se provlačim u patikama, posle nosim čizme.
ma ja nosim i cipele
al ne salonku, ni stiklu
prvo, moja firma je ok s neformalnim odijevanjem
drugo, idem i vracam se pjesice s posla
to je ukupno oko 9 km svaki dan

danas sam uzela muske konversice br 40 kozne za svadbu sutra
i zenske adidaske, kozne, 38.5
😆

Gledam sliku Darka Lazića, muž mi pokazuje, lele kakav ganci. Na stranu to, gde mu je kosa?
I upario je neke šarene čarape na crno bele patike, sivi džemper na roze šorts, mislim se čoveče pa ti bar imaš pare da se obučeš, ali džaba pare kad neko nema mozga.

Iskoristi situaciju i idi kupi roštilj ili pljeskavice, ili ako si gladna uzmi neki sendvič, pa spremaj ručak u 4. Ovako se ja osećam kad nemam vode. Ili struju. Svejedno.

Дошла је струја, пастрмке су већ готове, само да се тај кромпир и блитва коначно скувају.

Temperatura mi je prešla 38, mašala! Sada kada bih znala da će me u Mitrovici pregledati, dati neku novu terapiju pa pustiti kući, ja bih išla. A da idem da ostanem :sad2:
Od sinoć od 18:30h nisam imala temperaturu, i koji joj je sada đavo. :evil:
domacice
idi i ne zezaj se
razumem te skroz ali bolje da uzalud odes, da uzalud budes primljena, nego da ne odes
virus je takav, cudan i levi, sto ga cackati, nek 90% nije nista i nek odes uzalud idi zbog onoh 10%, dr ti nije bezvez dao uput za mitrovicu
dakle lepo se spakuj i idi vrati se brzo

Temperatura mi je prešla 38, mašala! Sada kada bih znala da će me u Mitrovici pregledati, dati neku novu terapiju pa pustiti kući, ja bih išla. A da idem da ostanem :sad2:
Od sinoć od 18:30h nisam imala temperaturu, i koji joj je sada đavo. :evil:
ne znam koji ti je dan od prvog simptoma, ali nemoj da se salis
virus uopste nije naivan
mozda treba da ti se ukljuci kortikosteroid posto se tvoja nadbubrezna zlezda umorila

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back