Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dao mi je dve major- jednu sto sam vozila 24 na sat, a maksimum je 30.
Drugu sto je auto iza mene morao da uspori kad sam menjala traku.
Prvo sam uradila 4 manevra, obicno traze jedan i to je sve bilo ok. Onda ukljucio navigaciju i rekao mi da pratim i onda mi daje suprotne instrukcije svo vreme. Tu sam se zbunila i tad sam napravila greske.
Prvo kad smo dosli je trazio maske (ja nosim naocare i nikad nisam vozila sam maskom). Tu mi odmah bio stres jer mi se magle naocare.
Onda je trazio da proveri moju dozvolu, da stavim na kola. I sad instruktor ima nalepnicu na dnu soferke, ja stavila pored. On kao NE, stavi na nalepnicu. Ja pomerim 5cm na nalepnicu??? Onda mu nije odgovaralo dodatno ogledalo on instruktora, moralo je da se skine i da stavi svoje. I dash cam je trazio da se skine i pitao da li snima zvuk??? Ako se snima zvuk da instruktor stavi u dzep, a ne u gepek. Odma sam videla da je nadrkan i da ce da me iscima. Bas lose iskustvo.
Da i u toku voznje me opominjao da pomerim masku jer mi spada. Znas ono sto kazu jobsworth, to je to...
Koji kreten!

Dao mi je dve major- jednu sto sam vozila 24 na sat, a maksimum je 30.
Drugu sto je auto iza mene morao da uspori kad sam menjala traku.
Prvo sam uradila 4 manevra, obicno traze jedan i to je sve bilo ok. Onda ukljucio navigaciju i rekao mi da pratim i onda mi daje suprotne instrukcije svo vreme. Tu sam se zbunila i tad sam napravila greske.
Prvo kad smo dosli je trazio maske (ja nosim naocare i nikad nisam vozila sam maskom). Tu mi odmah bio stres jer mi se magle naocare.
Onda je trazio da proveri moju dozvolu, da stavim na kola. I sad instruktor ima nalepnicu na dnu soferke, ja stavila pored. On kao NE, stavi na nalepnicu. Ja pomerim 5cm na nalepnicu??? Onda mu nije odgovaralo dodatno ogledalo on instruktora, moralo je da se skine i da stavi svoje. I dash cam je trazio da se skine i pitao da li snima zvuk??? Ako se snima zvuk da instruktor stavi u dzep, a ne u gepek. Odma sam videla da je nadrkan i da ce da me iscima. Bas lose iskustvo.
Da i u toku voznje me opominjao da pomerim masku jer mi spada. Znas ono sto kazu jobsworth, to je to...
Vise srece drugi put.

Nesto slicno je i meni radio. Zbunjivao me je i slao u pogresne ulice sve dok nisam napravila gresku. Na njegovo:“Nastavite pravo“ sam to i uradila i tek kad sam vec autom do pola usla u ulicicu shvatila sam da je jednosmerna. I to je bio kraj. Uz obrazlozenje da ja treba da pratim saobracajne znake, a ne ko sta prica.
Namerno mi ie pravio stres non-stop. Nije se gasio koliko je mleo.

Vise srece drugi put.

Nesto slicno je i meni radio. Zbunjivao me je i slao u pogresne ulice sve dok nisam napravila gresku. Na njegovo:“Nastavite pravo“ sam to i uradila i tek kad sam vec autom do pola usla u ulicicu shvatila sam da je jednosmerna. I to je bio kraj. Uz obrazlozenje da ja treba da pratim saobracajne znake, a ne ko sta prica.
Namerno mi ie pravio stres non-stop. Nije se gasio koliko je mleo.
Dešavalo se i kod nas da ima takvih "genijalaca" od instruktora

Sve sam ih otpratila na put po srb na terene, ostala sama u studiju, znaci nirvana 😎
Pijem kaficu, njupam dzem od jagoda, slusam muziku i drndam fotosop
Jednom recju gospodarim 😎
Jos da privedem sad neke kurrve kokain zurku da pravim bog da me vidi! 😎

Relaxed Chill GIF

to pravilo bi trebala da si naucila :D
saobracajac je po zakonu o saobracaju ispred vertikalne, horizontalne i svetlece signalizacije.
to znaci u praksi na primer..ako je na semaforu crveno a on ti kaze da ides, ti ides kroz crveno
To znam. Ali on je za mene bio samo „Prüfer“ na polaganju. Nisam ga dozivljavala kao saobracajca. Na to sam mislila. Vise kao profesora, inspektora, kontrolora.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back