- Poruka
- 132.230
sto bi rekli imala si chin diaperDa i u toku voznje me opominjao da pomerim masku jer mi spada
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sto bi rekli imala si chin diaperDa i u toku voznje me opominjao da pomerim masku jer mi spada
Ma jok bre, nije mi ni spala ispod nosasto bi rekli imala si chin diaper![]()
Koji kreten!Dao mi je dve major- jednu sto sam vozila 24 na sat, a maksimum je 30.
Drugu sto je auto iza mene morao da uspori kad sam menjala traku.
Prvo sam uradila 4 manevra, obicno traze jedan i to je sve bilo ok. Onda ukljucio navigaciju i rekao mi da pratim i onda mi daje suprotne instrukcije svo vreme. Tu sam se zbunila i tad sam napravila greske.
Prvo kad smo dosli je trazio maske (ja nosim naocare i nikad nisam vozila sam maskom). Tu mi odmah bio stres jer mi se magle naocare.
Onda je trazio da proveri moju dozvolu, da stavim na kola. I sad instruktor ima nalepnicu na dnu soferke, ja stavila pored. On kao NE, stavi na nalepnicu. Ja pomerim 5cm na nalepnicu??? Onda mu nije odgovaralo dodatno ogledalo on instruktora, moralo je da se skine i da stavi svoje. I dash cam je trazio da se skine i pitao da li snima zvuk??? Ako se snima zvuk da instruktor stavi u dzep, a ne u gepek. Odma sam videla da je nadrkan i da ce da me iscima. Bas lose iskustvo.
Da i u toku voznje me opominjao da pomerim masku jer mi spada. Znas ono sto kazu jobsworth, to je to...
ti englezi su stvarn prpadzijeMa jok bre, nije mi ni spala ispod nosa
Признај да би ти допиздело!ti englezi su stvarn prpadzije![]()
Vise srece drugi put.Dao mi je dve major- jednu sto sam vozila 24 na sat, a maksimum je 30.
Drugu sto je auto iza mene morao da uspori kad sam menjala traku.
Prvo sam uradila 4 manevra, obicno traze jedan i to je sve bilo ok. Onda ukljucio navigaciju i rekao mi da pratim i onda mi daje suprotne instrukcije svo vreme. Tu sam se zbunila i tad sam napravila greske.
Prvo kad smo dosli je trazio maske (ja nosim naocare i nikad nisam vozila sam maskom). Tu mi odmah bio stres jer mi se magle naocare.
Onda je trazio da proveri moju dozvolu, da stavim na kola. I sad instruktor ima nalepnicu na dnu soferke, ja stavila pored. On kao NE, stavi na nalepnicu. Ja pomerim 5cm na nalepnicu??? Onda mu nije odgovaralo dodatno ogledalo on instruktora, moralo je da se skine i da stavi svoje. I dash cam je trazio da se skine i pitao da li snima zvuk??? Ako se snima zvuk da instruktor stavi u dzep, a ne u gepek. Odma sam videla da je nadrkan i da ce da me iscima. Bas lose iskustvo.
Da i u toku voznje me opominjao da pomerim masku jer mi spada. Znas ono sto kazu jobsworth, to je to...
Bila je i moja instruktorka sa nama kao pratnja i rekla mi je posle da je on uzasan, ali da nije htela na pocetku da mi kaze da se ne bih uplasila. Nadala se najboljem.to hvataju neiskusne.
dovoljno je bilo da mu kazes da je saobracajac ispred znakova i signalizacije i da si zato pratila kako kaze i ne mogu te oboriti
Dešavalo se i kod nas da ima takvih "genijalaca" od instruktoraVise srece drugi put.
Nesto slicno je i meni radio. Zbunjivao me je i slao u pogresne ulice sve dok nisam napravila gresku. Na njegovo:“Nastavite pravo“ sam to i uradila i tek kad sam vec autom do pola usla u ulicicu shvatila sam da je jednosmerna. I to je bio kraj. Uz obrazlozenje da ja treba da pratim saobracajne znake, a ne ko sta prica.
Namerno mi ie pravio stres non-stop. Nije se gasio koliko je mleo.
to pravilo bi trebala da si naucilaAli nije mi rekla za to pravilo.
To znam. Ali on je za mene bio samo „Prüfer“ na polaganju. Nisam ga dozivljavala kao saobracajca. Na to sam mislila. Vise kao profesora, inspektora, kontrolora.to pravilo bi trebala da si naucila
saobracajac je po zakonu o saobracaju ispred vertikalne, horizontalne i svetlece signalizacije.
to znaci u praksi na primer..ako je na semaforu crveno a on ti kaze da ides, ti ides kroz crveno
Iskusni već imaju dozvolu. Samo kažem...zato i kazem da hvataju na neiskustvo.

Gde si ti, Milace, nigde te nema?!Dešavalo se i kod nas da ima takvih "genijalaca" od instruktora
Evo me BambikaGde si ti, Milace, nigde te nema?!
Dobro sam. Trenutno odmaram. Onoliko koliko mi mama to dopusta.Evo me Bambika
Kako si mi?

jel si opet pravila zimnicu u onim predivnim teglicama?Dobro sam. Trenutno odmaram. Onoliko koliko mi mama to dopusta.![]()
A ti?
Ručam pa dalje u akcijuDobro sam. Trenutno odmaram. Onoliko koliko mi mama to dopusta.![]()
A ti?
❤pa zar punog stomaka?Ručam pa dalje u akciju❤