limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.158
Ja volim pjesmu...Ima jedan kucerak u Sremu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja volim pjesmu...Ima jedan kucerak u Sremu
Najdivniji.

Ne mogu da budem kad sam neki dan primila 22-u hemoterapiju. Biću samo mi treba malo vremena. Hvala što misliš na meneČitam šta piše Afro i baš mi je žao što nije u kondiciji.
Ušla sam na forum da bih zaboravila neke pojave oko kojih se nerviram i na koje ne mogu previše da utičem.

Žao mi je.Ne mogu da budem kad sam neki dan primila 22-u hemoterapiju. Biću samo mi treba malo vremena. Hvala što misliš na mene![]()
Prosla ovih dana sva ta mesta heheСвилош, Дивош, Чалма, Кузмин и остале чаролије![]()
svadbe su za zemljoradnikema ne, nego sam se zacudio..nisma znao da su krenule svadbe
Da,u pravu si valcer nam je u tradiciji. Samo zemljoradnici igraju kolo i ne stide se svog porijekla .svadbe su za zemljoradnike
ja preferiram samo ona vencanja sa zapada,ples i lepa atmosfera.bio 3 puta.ovde sam uvek odbio,izmislio nesto samo da ne odem u onu tugu i depresija muzika ''RAZBIJAM CASE I BIJEM DRUGOG SELJANINA''.OP OP OP pa u kolo.bljak.

Čekam da mi donesu zeljanicu za doručak.

тек када сам пошла кући сконтам- јаој, па мени је пукао водењак
ХвалаSretno vam 18 godina najjače ljubavi.

Ниси питала за мишљење, али подржавам, детеi ja sam na poslu, smrzla sam se pet puta od jutros
inace, dete krajem jula ide u Hurgadu, to sto je ispitn rok u jeku je manje vazno od planiranja kombinacija za naplazu i za izlaske.
ono sto je dobro je sto sama sebi placa pola letovanja, kao i dzeparac. ustedela lovu od drzanja casova plus uredjuje neki sajt drugaru povremeno pa i tu kane neki dinar, tako da drzim jezik za zubima svaki put kad mi dodje da joj kazem uci, ne zajebavaj se.

nek je srecno velikih 18Ја сам се на данашњи дан пре 18 година од 13 до 18:50 грчила на порођајном столу
На јутарњој кафи у кафићу сам мислила што је ово јастуче мокро када није падала киша
И тако седим у мокром као лудатек када сам пошла кући сконтам- јаој, па мени је пукао водењак
![]()

Ја сам се на данашњи дан пре 18 година од 13 до 18:50 грчила на порођајном столу
На јутарњој кафи у кафићу сам мислила што је ово јастуче мокро када није падала киша
И тако седим у мокром као лудатек када сам пошла кући сконтам- јаој, па мени је пукао водењак
![]()
Pda, nismo mi neki da negujemo Turski marš lolD
Da,u pravu si valcer nam je u tradiciji. Samo zemljoradnici igraju kolo i ne stide se svog porijekla .
Srećan dan porađanja i rođenja sina, sve najjjjjjjkЈа сам се на данашњи дан пре 18 година од 13 до 18:50 грчила на порођајном столу
![]()
i jaНиси питала за мишљење, али подржавам, дете![]()