Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
20210613_221955.jpg

D
svadbe su za zemljoradnike

ja preferiram samo ona vencanja sa zapada,ples i lepa atmosfera.bio 3 puta.ovde sam uvek odbio,izmislio nesto samo da ne odem u onu tugu i depresija muzika ''RAZBIJAM CASE I BIJEM DRUGOG SELJANINA''.OP OP OP pa u kolo.bljak.
Da,u pravu si valcer nam je u tradiciji. Samo zemljoradnici igraju kolo i ne stide se svog porijekla .

i ja sam na poslu, smrzla sam se pet puta od jutros :roll:
inace, dete krajem jula ide u Hurgadu, to sto je ispitn rok u jeku je manje vazno od planiranja kombinacija za naplazu i za izlaske.
ono sto je dobro je sto sama sebi placa pola letovanja, kao i dzeparac. ustedela lovu od drzanja casova plus uredjuje neki sajt drugaru povremeno pa i tu kane neki dinar, tako da drzim jezik za zubima svaki put kad mi dodje da joj kazem uci, ne zajebavaj se.

Ја сам се на данашњи дан пре 18 година од 13 до 18:50 грчила на порођајном столу :lol:
На јутарњој кафи у кафићу сам мислила што је ово јастуче мокро када није падала киша :mrgreen:
И тако седим у мокром као луда :lol: тек када сам пошла кући сконтам- јаој, па мени је пукао водењак:lol:

i ja sam na poslu, smrzla sam se pet puta od jutros :roll:
inace, dete krajem jula ide u Hurgadu, to sto je ispitn rok u jeku je manje vazno od planiranja kombinacija za naplazu i za izlaske.
ono sto je dobro je sto sama sebi placa pola letovanja, kao i dzeparac. ustedela lovu od drzanja casova plus uredjuje neki sajt drugaru povremeno pa i tu kane neki dinar, tako da drzim jezik za zubima svaki put kad mi dodje da joj kazem uci, ne zajebavaj se.
Ниси питала за мишљење, али подржавам, дете :heart:

Ја сам се на данашњи дан пре 18 година од 13 до 18:50 грчила на порођајном столу :lol:
На јутарњој кафи у кафићу сам мислила што је ово јастуче мокро када није падала киша :mrgreen:
И тако седим у мокром као луда :lol: тек када сам пошла кући сконтам- јаој, па мени је пукао водењак:lol:
nek je srecno velikih 18 :heart:

Pa srećan vam srećan veliki dan!

Srećan dan porađanja i rođenja sina, sve najjjjjjjk

Moj ide sa studentima u Tursku u avgustu, organizovano.

Ниси питала за мишљење, али подржавам, дете :heart:
i ja :)
svega im je dosta, vidim da jedva cekaju da se vrate normalnom zivotu, ispit neka se i padne, nije strasno.
njen faks, njen zivot, a bogami pocele su i njene pare, nemam ja tu mnogo prostora za zvocanje, na stranu sto sam sigurna da je njen osecaj odgovornosti mnogo veci od uticaja bilo koje moje reci.
al sam keva i ocu da serendam kad god sam u prilici :malav:

srecan rodjendan tvom velikom momku Bogi, da ga voli koga on voli, i da nauci da prepreke (a bice ih, sigurno) sa svog puta sklanja, ne samo da ih zaobilazi, tako se najbolje raste. i naravno da bude zdrav, srecan i spokojan svaki dan :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back