Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
И да изјавим за новине, гледала сам Циципаса и Зверева, за Нолета више немам желудац, превише се нервирам...али, слушала сам пренос уживо и навијала да столица и овога пута преживи...

ok, krecicu iduce godine. :mrgreen:
Haha...najbolje.
Ne znam tacno cijene,ali moleri su uvijek skupi.
Inace,krecenje nije uopste lako kao sto izgleda.
Jednom sam uzela da krecim malu sobu sa kosinom,prakticno jednim velikim zidom i bez plafona i crkla sam,vjeruj.
Prvo dok izlijepis trake i stavis najlon ode ti pola dana.🙂 To ne moras, ako ti je draze posle da cistis,sto je jos gore.
A i molera ima svakakvih,vecina nema pojma.

jel zna neko koliko se krecu cene krecenja stana, moram da ga raskrecim, a mrzi me da radim sama, jer imam neke divne zidne dekoracije koje vise ne mogu da skinem iz perioda izigravanja mikalandjela i slikanja po zidovima. :lol:
И ја сама кречим али када ми је исто тако досадио мој напад инспирације који сам изразила на зидовима бојом за бетон, морала сам звати мајсторе.
Не знам колико је сада. Али то је најбоље по препоруци. Боље и скупље али како треба и уредно.

Haha...najbolje.
Ne znam tacno cijene,ali moleri su uvijek skupi.
Inace,krecenje nije uopste lako kao sto izgleda.
Jednom sam uzela da krecim malu sobu sa kosinom,prakticno jednim velikim zidom i bez plafona i crkla sam,vjeruj.
Prvo dok izlijepis trake i stavis najlon ode ti pola dana.🙂 To ne moras, ako ti je draze posle da cistis,sto je jos gore.
A i molera ima svakakvih,vecina nema pojma.

ma ja sam krecila, ali bih htela da mi neko lepo sredi zidove.

И ја сама кречим али када ми је исто тако досадио мој напад инспирације који сам изразила на зидовима бојом за бетон, морала сам звати мајсторе.
Не знам колико је сада. Али то је најбоље по препоруци. Боље и скупље али како треба и уредно.

e upravo to, moje napade inspiracije od pre nekoliko godina moze da porpavi samo majstor sada. :rotf:

Јел то онај блесан што је спавао у жардињери :(
Taj, Štrudla! :rida:

IMG_20200511_101142.jpg

Dodjoh da vam se pohvalim da mi je meca cak stigla par dana ranije
E prvi put u zivotu da se obradujem sto je dosla u pogresan datum, nema veze porani ako oces, samo nemoj da kasnis :malav:

Javljam gospodinu reko izvuko si se cestitam, kaze super pa ponovicemo sta mi tesko

:rotf:
Supickumaterinu!!!

To sto je poranilo nece da znaci da ipak ima nesto jel da :think:

• Haha
Reactions: Red
Dodjoh da vam se pohvalim da mi je meca cak stigla par dana ranije
E prvi put u zivotu da se obradujem sto je dosla u pogresan datum, nema veze porani ako oces, samo nemoj da kasnis :malav:

Javljam gospodinu reko izvuko si se cestitam, kaze super pa ponovicemo sta mi tesko

:rotf:
Supickumaterinu!!!

To sto je poranilo nece da znaci da ipak ima nesto jel da :think:

Erm, implantaciono krvarenje? :D
Ajme, crna čupava okata bjeba <333

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back