pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 164.732
za nj možda smo čuli ti ja dive eki i smokvamiroslav radojcic
a ti si verovatno čuo od đeda
)))Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
za nj možda smo čuli ti ja dive eki i smokvamiroslav radojcic
)))
dobro jutro.dobar dan svima

Јел то онај блесан што је спавао у жардињериI uginuo mi je mačak. Malo dete plakalo ko kiša, pa sam da ga utešim, obećala da ćemo da nađemo novo mače.![]()

Haha...najbolje.ok, krecicu iduce godine.![]()
И ја сама кречим али када ми је исто тако досадио мој напад инспирације који сам изразила на зидовима бојом за бетон, морала сам звати мајсторе.jel zna neko koliko se krecu cene krecenja stana, moram da ga raskrecim, a mrzi me da radim sama, jer imam neke divne zidne dekoracije koje vise ne mogu da skinem iz perioda izigravanja mikalandjela i slikanja po zidovima.![]()
Haha...najbolje.
Ne znam tacno cijene,ali moleri su uvijek skupi.
Inace,krecenje nije uopste lako kao sto izgleda.
Jednom sam uzela da krecim malu sobu sa kosinom,prakticno jednim velikim zidom i bez plafona i crkla sam,vjeruj.
Prvo dok izlijepis trake i stavis najlon ode ti pola dana.To ne moras, ako ti je draze posle da cistis,sto je jos gore.
A i molera ima svakakvih,vecina nema pojma.
И ја сама кречим али када ми је исто тако досадио мој напад инспирације који сам изразила на зидовима бојом за бетон, морала сам звати мајсторе.
Не знам колико је сада. Али то је најбоље по препоруци. Боље и скупље али како треба и уредно.

Jao kud sam ovo procitalaI uginuo mi je mačak. Malo dete plakalo ko kiša, pa sam da ga utešim, obećala da ćemo da nađemo novo mače.![]()

Jao srce malo ❤❤❤
Tacno bih povratila da mi je stave sad ispred menešto ne gunđaš uz belu vešalicu?

Dodjoh da vam se pohvalim da mi je meca cak stigla par dana ranije
E prvi put u zivotu da se obradujem sto je dosla u pogresan datum, nema veze porani ako oces, samo nemoj da kasnis
Javljam gospodinu reko izvuko si se cestitam, kaze super pa ponovicemo sta mi tesko
Supickumaterinu!!!
To sto je poranilo nece da znaci da ipak ima nesto jel da![]()
Cuti palo i meni na pamet al kasno je za toErm, implantaciono krvarenje?
Ajme, crna čupava okata bjeba <333