Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma ne znam koji dz bi me primio, ok zabicin, ali to traje, nemam sada ni snage ni zivaca za to

Pijem ab, deugaricina mama je dr pa sam pocela danas
Ne znam kako je sada, tokom prosle godine primale su sve kovid ambulante, nevezano za opstinu kojoj pripadaju.
Vozdovacki dz ima dvije ambulante. U samom dz, cio je izlijepljen usmjerivacima i druga u sumicama. Koliko znam, to ti nije predaleko ako kod tvojih bude guzvetina, mozda i ove da provjeris. To za slucaj da ipak odlucis da ides u kovid.
Zvezdara ne prima pacijente sa temperaturom ako nisu testirani. Kovid im je negdje bogapitaj. Ali bez t prolaze.

Ne pada mi na pamet da idem u kovid, da mi opet guraju u nos stapic i rade sve sto sam odradila i platila, i da cekam i sjebem sinuse dodatno sto dok cekam u redu sto posle pod maskom unutra jos toliko
Ako poludim oticicu tamo i pretiti im televizijom i svim sto mi padne na pamet, s malo mi fali
Jer ne mozes da me maltretiras tako pri tom me uvaljujes svojim kolegama koji u kovidu padaja sa nogu zbog kovid pozitivnih pacijenata

Krivolacaka nije kovid ambulanta, tu radis snimak pluca i test antigenski i krv vadis
Ambulanta je u sumicama i u v.stepe( gde ti je blize) gde te pregledaju pa ides u krivolacku da rqdis analize pa se vracas u ambulantu
Prosla sve u januaru tri puta

Ne pada mi na pamet da idem u kovid, da mi opet guraju u nos stapic i rade sve sto sam odradila i platila, i da cekam i sjebem sinuse dodatno sto dok cekam u redu sto posle pod maskom unutra jos toliko
Ako poludim oticicu tamo i pretiti im televizijom i svim sto mi padne na pamet, s malo mi fali
Jer ne mozes da me maltretiras tako pri tom me uvaljujes svojim kolegama koji u kovidu padaja sa nogu zbog kovid pozitivnih pacijenata
ja ne bih koristila odmor, nema sane. isla bih da se svadjam tamo dok ne dobijem bolovanje

Krivolacaka nije kovid ambulanta, tu radis snimak pluca i test antigenski i krv vadis
Ambulanta je u sumicama i u v.stepe( gde ti je blize) gde te pregledaju pa ides u krivolacku da rqdis analize pa se vracas u ambulantu
Prosla sve u januaru tri puta
Nemoj da zezas:/ Svaki put kada smo bili kod pedijatra, ljudi bi upadali da pitaju da li je tu testiranje, posto ih strelice navedu na pogresno zakljucivanje.
Ja sam pretpostavila da je to testiranje i pregled a ne da ih bolesne setaju tamo ovamo.

Nemoj da zezas:/ Svaki put kada smo bili kod pedijatra, ljudi bi upadali da pitaju da li je tu testiranje, posto ih strelice navedu na pogresno zakljucivanje.
Ja sam pretpostavila da je to testiranje i pregled a ne da ih bolesne setaju tamo ovamo.
Ma da, prosla sam to u januaru i kukala ali dzaba
Sa sve upalom pöuca ides u ambulantu pa u krivolacku sa uputom pa kuci da sacekas rezultate pa opet u krivolacku po rezultate pa nazad u ambulantu
Tragedija
I sad zamisli da nemas auto, jezivo
I

Ok, udavih vas, al sam popizdela a minja i leja su me vec odslusale i zaspale :lol:
dajte neku lepu temu

Kvinsi, kakav je stan? Jesi li pisala?
mada cemo da detaljisemo uzivo : )
stan je lep, koliko se secam sad nakon 2 nedelje i nakon ukupno 12 stanove koje smo gledali :lol:
ne znam tacno sta ima u njemu, moram da trazim detaljan inventar pre nego sto se uselim. to mi treba i da bih na kraju imala lepo sve uredno evidentirano, da mi gazda ne pravi probelm i ne zadrzi depozit u slucaju da smatra da nesto nedostaje ili slicno

e ja sam se navukao na ovaj sa limunom..lepo mi mirise :D

coccolino-1.68l-blue-omeksivac.jpg
Ja koristim taj ljubičasti, to je lepota kako miriše.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back