Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
tebi treba ab za to garantNego urnisu me sinusi ali urnisu![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tebi treba ab za to garantNego urnisu me sinusi ali urnisu![]()
kod tebe je isti djokanije, samo konstatujem da kod mene radijator nije opcija za ves
nijedan se ne zove djokakod tebe je isti djoka![]()
Pozdrnulasta bi uopce s dzakom karamela? : )
Мени је веш најлепши када се суши напољу, на мору, на бури. Буде некако другачији.
ima neku posebnu svezinuМени је веш најлепши када се суши напољу, на мору, на бури. Буде некако другачији.
Ma ne znam koji dz bi me primio, ok zabicin, ali to traje, nemam sada ni snage ni zivaca za toNemaš li pravo da promeniš izabranog lekara i lepo odeš u drugi DZ?
Pijem ab, deugaricina mama je dr pa sam pocela danastebi treba ab za to garant
Ne znam kako je sada, tokom prosle godine primale su sve kovid ambulante, nevezano za opstinu kojoj pripadaju.Ma ne znam koji dz bi me primio, ok zabicin, ali to traje, nemam sada ni snage ni zivaca za to
Pijem ab, deugaricina mama je dr pa sam pocela danas
ja ne bih koristila odmor, nema sane. isla bih da se svadjam tamo dok ne dobijem bolovanjeNe pada mi na pamet da idem u kovid, da mi opet guraju u nos stapic i rade sve sto sam odradila i platila, i da cekam i sjebem sinuse dodatno sto dok cekam u redu sto posle pod maskom unutra jos toliko
Ako poludim oticicu tamo i pretiti im televizijom i svim sto mi padne na pamet, s malo mi fali
Jer ne mozes da me maltretiras tako pri tom me uvaljujes svojim kolegama koji u kovidu padaja sa nogu zbog kovid pozitivnih pacijenata
Nemoj da zezas:/ Svaki put kada smo bili kod pedijatra, ljudi bi upadali da pitaju da li je tu testiranje, posto ih strelice navedu na pogresno zakljucivanje.Krivolacaka nije kovid ambulanta, tu radis snimak pluca i test antigenski i krv vadis
Ambulanta je u sumicama i u v.stepe( gde ti je blize) gde te pregledaju pa ides u krivolacku da rqdis analize pa se vracas u ambulantu
Prosla sve u januaru tri puta
Ma da, prosla sam to u januaru i kukala ali dzabaNemoj da zezas:/ Svaki put kada smo bili kod pedijatra, ljudi bi upadali da pitaju da li je tu testiranje, posto ih strelice navedu na pogresno zakljucivanje.
Ja sam pretpostavila da je to testiranje i pregled a ne da ih bolesne setaju tamo ovamo.
Evo me. Umorna kao pas. Izvadila krv za crp i d dimer, šta tu košta toliko ne znam al nema veze samo da budem bolje. Došla kući nisam mogla ni kesu da raspremim, uzela bananu i legla da dođem sebi. Kaže pluća se čuju normalno. Posle ću meriti temperaturu.@Affro* kako si od jutros?
stan je lep, koliko se secam sad nakon 2 nedelje i nakon ukupno 12 stanove koje smo gledaliOk, udavih vas, al sam popizdela a minja i leja su me vec odslusale i zaspale
dajte neku lepu temu
Kvinsi, kakav je stan? Jesi li pisala?
mada cemo da detaljisemo uzivo : )

Ja koristim taj ljubičasti, to je lepota kako miriše.e ja sam se navukao na ovaj sa limunom..lepo mi mirise
![]()
a jel mu bude lose od te hrane kad je se docepa?Odin je otvorio torbu od molera i ukrao mu tuna sendvic iz plastikei vratio se gore da spava
Muz sad mora u prodavnicu po novi sendvic coveki za rucak