Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sta mislite o otvorenim sistemima drzanja garderobe? meni se jako svidja, ali se plasim prasine ko vampir od belog luka.

neke stvari stoje celu sezonu, pa ce da mozda pozute od izlozenosti vazduhu i suncu i napunice se prasinom. plus sam ja pusac, pa eto dodatne zabave za odecu. :(
otvoreni su dobri samo kad imas posebnu prostoriju kao garderober, pa sve drizs iza zatvorenih vrata
u svakoj drugoj opciji nije prakticno koliko god da je lepo

Ja sam se pre par god resila ormana i koristim te sipke za odecu, znaci sve mi je otvoreno i na izvolte, meni je to super prakticno, sve lepo visi na ofingeru nema da peglam :zaljubljena: plus nema onih gadnih mirisa ormana koji se uvuku u odecu, i sto je najbitnije NEMA MOLJACA jer nece moljac polagati jaja na otvorenoj garderobi, tako da sam ih zajebala :zloca:

ja u stavri imam strava ideju za stan, ali za pocetka bi mi trebala gradjevinska dozvola za to. :lol:

cim udjem levo su vrata od spavace sobe, onda idu vrata od kupatila (kupatilo i spavaca soba dele zid), onda je otovr za kuhinju, kuhinja nema vrata. a pravo su vrata od dnevne sobe. taj zid izmedju dnevne i kuhinje sma ja stavila.

e sad.....posto je spavaca soba dovoljno velika, mogla bih celu kuhinju da prebacima tu sudopera bi bila na zidu uz kupatilo. tu bi stao i trpezarijski sto i cak dve ikea foteljice sa stocicem kao dnevni boravak.

a zid bih srusila i postavila samo vrata na hodniku da deli predsoblje i ogromnu sobu koju bih dobila. u udubljenju gde je uhinja sada tu bih napravila plakar, tjah stavila samo vrata i police i sipke i svasta da potrpam sve stvari i imala bih cist prostor u toj sobi u koju bih stavila onaj krevet od 160 x 200 mali sto za komp i tv okacen na zid.

Другарица има супер просторију за одећу. Све је до плафона, у два реда, па се спушта по потреби, шипком. Доле су ладице са обућом, баш дубоке, у дибину стане 3 пара обуће. А у висини груди је отворен простор за торбе, шешире и тако те ствари.

Другарица има супер просторију за одећу. Све је до плафона, у два реда, па се спушта по потреби, шипком. Доле су ладице са обућом, баш дубоке, у дибину стане 3 пара обуће. А у висини груди је отворен простор за торбе, шешире и тако те ствари.
To je sjajno kad se ima takva prostorija
Keri bredso fazon :lol:
Ja nemam kapacitet odece za posebnu prostoriju realno
Da mogu napravila bih to vise iz prakticno estetskih razloga, ali bi bila polu prazna :lol:

ja nemam. meni ostaju grozozo ormari. :(

To je sjajno kad se ima takva prostorija
Keri bredso fazon :lol:
Ja nemam kapacitet odece za posebnu prostoriju realno
Da mogu napravila bih to vise iz prakticno estetskih razloga, ali bi bila polu prazna :lol:
Њени се и баве дизајном ентеријера, па јој је све сложено у чачкалицу, нема пропуста.
А у старом стану јој је било супер решење, то је био мањи, девојачки, са само две собе, дневна и спаваћа. И између њих нису била врата него стуб који се вртео око своје осе, као врата која се врте по средини. И на њему ТВ. Па, када треба окрене га ка дневној, а када треба ка спаваћој. Исто када пролазиш, мораш мало да заротираш.

Њени се и баве дизајном ентеријера, па јој је све сложено у чачкалицу, нема пропуста.
А у старом стану јој је било супер решење, то је био мањи, девојачки, са само две собе, дневна и спаваћа. И између њих нису била врата него стуб који се вртео око своје осе, као врата која се врте по средини. И на њему ТВ. Па, када треба окрене га ка дневној, а када треба ка спаваћој. Исто када пролазиш, мораш мало да заротираш.
A znam skoro sam imala to u jednom stanu
Dobra fora kad se zivi sam

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back