Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bio majstor,ocistio sve sifone,popravio sva sijalicna grla,zamijenio vodokotlic koji je curio i cesmu koja je bila neispravna,probusio rupe u zidu :),prikljucio masinu za sudje i sve to u roku od dva sata,bez puno price.
Lakse se dise. :)
Zaista je rijetkost da postoje majstori koji se u sve razumiju,koji dodju odmah kad ih pozoves,koji urade sve pedantno i kako treba i jos plus sami vide sta ti treba od sitnih popravki i poprave usput.
Prosli put sam za istu stvar zvala majstora i dvojica dosli,vrtili se tu,nesto skrpili sto nije drzalo vodu ni tri dana,naplatili i otisli.A sve isto kao da nisu ni bili.

On je kastriran kao mače. Inače se ne šeta, a i kad se šeta to je tu po komšiluku... I oko 13-14h je tu jer tad drugarica i ja obično dolazimo... Prvi put kad ga nije bilo duže od jednog dana, našle smo ga bolesnog na tavanu kad je ovaj cirkus krenuo...
Sklone se oni kad osete da im je vreme.
Taj virus je opasan. Mislim i da je prakticno neizleciv. Ako je to onaj kao maciji hiv

ja sam najvise volela leni. bas sam primetila da sam prestala da jedem sladolede na stapic kad su navalili sa raznim sladoledima te vaki, te naki...dok ih je bilo 10-15 na repertoaru nije imao covek sta da razmislja...ja lepo kupim leni i jedem, nekad promenima pa jedem coki moki (tako su ugrozene tamnopute manjine zvale coko moko :lol:), kapri, rumenka, sneska, rum koktel (njega sam volela odmah posle lenija), e posle je bio stopi, hladisa, onaj blizanacki sa 2 stapica, njega smo voleli zbog fore dva stapica. volela sam i onaj bolero, cini mi se da se tako zvao onaj sto je imao u sebi cvrstu cokoladu u unutrasnjem delu...a mislim da mu je preteca bio nogi jogi ili ako se vec zvao taj sladoled. e onu loptu nisma volela, mene smaralo da jedem iz lopte sladoled.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back