- Poruka
- 63.764
@Stevcina zabica где су ти колачи, паде ми шећер, једем неку Јафу 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Smrzla mi se guzzica cekajuci busПа ти пази где паркираш метлу, сад штрикај.
Ебг, прати прогнозу, дете...шта да ти кажем.Smrzla mi se guzzica cekajuci bus
More cmokis meЕбг, прати прогнозу, дете...шта да ти кажем.
Сутра и снег најављују...

kako gde su, pa tu je jos pola@Stevcina zabica где су ти колачи, паде ми шећер, једем неку Јафу![]()

Каква је ова данашња омлаТина...More cmokis me![]()
,prikljucio masinu za sudje i sve to u roku od dva sata,bez puno price.
Sklone se oni kad osete da im je vreme.On je kastriran kao mače. Inače se ne šeta, a i kad se šeta to je tu po komšiluku... I oko 13-14h je tu jer tad drugarica i ja obično dolazimo... Prvi put kad ga nije bilo duže od jednog dana, našle smo ga bolesnog na tavanu kad je ovaj cirkus krenuo...
Sve to treba kaznitijebemti vospitanje
), kapri, rumenka, sneska, rum koktel (njega sam volela odmah posle lenija), e posle je bio stopi, hladisa, onaj blizanacki sa 2 stapica, njega smo voleli zbog fore dva stapica. volela sam i onaj bolero, cini mi se da se tako zvao onaj sto je imao u sebi cvrstu cokoladu u unutrasnjem delu...a mislim da mu je preteca bio nogi jogi ili ako se vec zvao taj sladoled. e onu loptu nisma volela, mene smaralo da jedem iz lopte sladoled.

i ja obigravam danima, sve u nadi da ce nas obavestitiZlozi, kad si nam već rekla da si izbacila srećicu obavesti nas kako se završio nesporazum između vas![]()

Nadam se ništa, sve po starom.Sta sam propustila?

ooo daMoguće da je sve u redu, pa se raspričala o sladoledima. Ona zaboravila, ali forum ne zaboravlja!![]()

kazu da su ti prepuni antibiotikavolim samo sladoled iz poslasticarnice na kuglu , ove industrijske ne
Kakvih sad antibiotika? Misliš da ih ima u mleku? Ti sladoledi mleko nisu ni videli. Nemam pojma od čega ih prave.kazu da su ti prepuni antibiotika
ja ih licno izbegavam
Zlozi, kad si nam već rekla da si izbacila srećicu obavesti nas kako se završio nesporazum između vas![]()