86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Волим на неколио места. Највише пунч.naravno..ne znam u NS gde je dobar takav sladoled ali u Bg je u Bulevaru u Bombaju naj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Волим на неколио места. Највише пунч.naravno..ne znam u NS gde je dobar takav sladoled ali u Bg je u Bulevaru u Bombaju naj
Праве их у нашим посластичарама, то је као неки хит, здрави сладоледи, бла, бла...такви су им и колачи.ne, koji su to sladoledi?
neka hvala, nit videla nit imam nameru da probamПраве их у нашим посластичарама, то је као неки хит, здрави сладоледи, бла, бла...такви су им и колачи.
Брате, сладолед треба да буде сладак, нећу да га шећерим кад једем.

Не волим сладолед од чоколаде

И немој...траст ми.neka hvala, nit videla nit imam nameru da probam![]()
Па да. Нисам љубитељ ни чоколадних колача. Углавном ми је то уништена чоколада. Њу највише волим чисту.

Нисмо!i da kažem, kao uostalom i sve , sladoled je stvar ukusa , ako niste znale![]()
kod mene sve to, samo obrnutoПа да. Нисам љубитељ ни чоколадних колача. Углавном ми је то уништена чоколада. Њу највише волим чисту.

Бииип...погрешна тема.И да кажем да ја мирођију највише трпам у чорбасту боранију!
Чоколадни.nista, kad ispurnjam odoh po neki kolac![]()
Ти пушиш!?nista, kad ispurnjam odoh po neki kolac![]()

ne znam, videcuЧоколадни.

Неки кремасти, ванила!Чоколадни.
Одмах, док има!Може
Кад да дођем?
Одмах, док има!

Па ти пази где паркираш метлу, сад штрикај.