- Poruka
- 63.764
Па стварно сте луди 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Koja ti je to apoteka? Ima ih nekoliko u Pasterovoj.Ишла чак у Пастерову (апотека Пастер) да купим ћерки танке памучне рукавице, само тамо имају. Треба јој јер пати од екцема. Мислила сам да их нигде нећу наћи.
"Пастер" се зове, написала сам.Koja ti je to apoteka? Ima ih nekoliko u Pasterovoj.
Videla sam to, pitala sam te koja je to apoteka. Ima ih tamo nekoliko u ulici."Пастер" се зове, написала сам.
Imaju nekoliko apoteka koje se zovu "Paster", u Pasterovoj ulici?Videla sam to, pitala sam te koja je to apoteka. Ima ih tamo nekoliko u ulici.
Nije mi to poznato. Vrlo često na moju žalost prolazim tuda.Imaju nekoliko apoteka koje se zovu "Paster", u Pasterovoj ulici?
Апотека "Пастер".Videla sam to, pitala sam te koja je to apoteka. Ima ih tamo nekoliko u ulici.
Sladoled za fetišisteЈа сам волела онај табан, Стопи.
Ovi novi sladoledi imaju nelku masnoću koju ne podnosim, nije mlečna to je sigurno.
Исто. И то не свуда.volim samo sladoled iz poslasticarnice na kuglu , ove industrijske ne
ovako i ja, samo sto ne volim ni slatko od njih, jedino od sumskih mogu...sok ne mogu ni da probam nprVolim sve sladolede osim od jagode. Jagode mnogo volim ali samo svježe i slatko od jagoda. Sve ostalo gdje ih stave ne mogu nikako.
naravno..ne znam u NS gde je dobar takav sladoled ali u Bg je u Bulevaru u Bombaju najИсто. И то не свуда.
ne znam šta turaju ali da su preslatki jesuТо више није онај стари укус, зато их не једем. Мислим да свуда турају онај фруктозни сируп.
da, Bombaj ima odlican sladolednaravno..ne znam u NS gde je dobar takav sladoled ali u Bg je u Bulevaru u Bombaju naj
ne znam šta turaju ali da su preslatki jesu
i one iz Lidla..А јесте пробале оне нове сладоледе по италијанској рецептури, са неутралном павлаком?
Значи, законом бих оно забранила...
Те нисам пробала.i one iz Lidla..
ne, koji su to sladoledi?А јесте пробале оне нове сладоледе по италијанској рецептури, са неутралном павлаком?
Значи, законом бих оно забранила...