електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Ишла чак у Пастерову (апотека Пастер) да купим ћерки танке памучне рукавице, само тамо имају. Треба јој јер пати од екцема. Мислила сам да их нигде нећу наћи.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O heben mu misa, onda je mozda stvarno u problemuOn je kastriran kao mače. Inače se ne šeta, a i kad se šeta to je tu po komšiluku... I oko 13-14h je tu jer tad drugarica i ja obično dolazimo... Prvi put kad ga nije bilo duže od jednog dana, našle smo ga bolesnog na tavanu kad je ovaj cirkus krenuo...
Ironija sudbinekaze osoba iz reda![]()
Satje potopi bašte, al oče duđe voda i u plastenik?Ja založila kotao, nikako da dočekam toplo, da prodišem, ovako mi duša puna gareži.
Htedoh čizme za vikend da spakujem, sreća pa nisam našla kutije, izgleda da će opet da mi trebaju.![]()
ali moze CmokNe treba ni Kapri ni leni....
Cmok :ali moze Cmok![]()
ja sam volela cmok, coko moko, rum koktel, sarenka i hladisuVanila u lopti sa lopaticom, baš je bila gadna.
Isto. Ne zezamja sam volela cmok, coko moko, rum koktel, sarenka i hladisu

daaa i onda su prestali da prave hladisu i limunka a zadrzali rumenkaHladiša je bio sa aromom kajsije, a rumenko džagode..
ja sam voleo hladisuHladiša je bio sa aromom kajsije, a rumenko džagode..
ma da, sad ste svi voleli isto sto i Muki i jaja sam voleo hladisu

eto, a ja ne vidim svrhu postojanja tog sladoledaЈа Снешка.

Ни ја тих водених које помињете...обојена водаeto, a ja ne vidim svrhu postojanja tog sladoleda![]()
nisam, ovu boju furam decenijamaНего, кад смо код боје, фарбала си се?

dobro pa nisi imala problem tokom korone da je nabavljasnisam, ovu boju furam decenijama![]()

Ово ми изгледа као свеже офарбано, често ти је онако розикаста, бледуњава...nisam, ovu boju furam decenijama![]()
napravila sam zalihe na vreme, ipak sam ja deo globalisticke sektedobro pa nisi imala problem tokom korone da je nabavljas![]()

ma caoОво ми изгледа као свеже офарбано, често ти је онако розикаста, бледуњава...

ja nekako procenjujem da savladavam ovaj virus u sebi jer mi se javljaju sve tegobe od pre virusaИшла чак у Пастерову (апотека Пастер) да купим ћерки танке памучне рукавице, само тамо имају. Треба јој јер пати од екцема. Мислила сам да их нигде нећу наћи.