- Poruka
- 29.459
ja sma inace htela da budem i hirurg i da seckam....to je zbog marsa koji je u kontaktu s akucom posla. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

У принципу и сама тако мислим али ми се увек учини да би ми унос, посебно поврћа, био разноликији на тај начин.![]()
uzmi obavezno hladno cedjeniДа ли је куповина соковника бацање пара?
Ако није, на шта обратити пажњу при куповини?
А ја те сањала. Нисам те видела него ти као рођендан па ти Марлон и ја правимо питу уместо торте. То је због Домаћице сигурно.ja dala otkaz.![]()

Ако си! Живот је сувише кратак да се нерви троше на посао.iznervirala se i dala otkaz.![]()
Живиш оно што пишеш 
То ти је супер за цвеклу, шаргарепу, целер... Када мешаш са воћем.Тај ми је баш и запао за око. Добра је цена.
Брзо ћеш савладати. Пробај уз мужа.Trebalo je danas da imam vožnju al je odloženo za sutra uveče, tako da danas vozim po Sremu, @bundeva čuvaj se![]()

Свака права жена је мало ћакнута![]()

)))))))što ne uzmeš nutri bulit il kako se već zove?Да ли је куповина соковника бацање пара?
Ако није, на шта обратити пажњу при куповини?
Ја сам запоставила књиге. Морам то да мењам.Pijem kafu i nešto mislim koliko mi je knjiga na čekanju a ne postižem od remija,lore,foruma i baš se ljutim na sebe. Moram to da mijenjam malo.

kako istu stvaršto ne uzmeš nutri bulit il kako se već zove?
mnogo manji od sokovnika a radi istu stvar,
mi imamo u stanu, mame stalno nešto mućkaju
klincima, a najbolje je što ako se pokvari u garanciji
dobiješ novi
Златни павиљон сам узела сину за НГ. И њему је на чекању, само му расте гомила. Али он је скроз изашао са друштвених мрежа и баш чита. За разлику од мене која сам баш утањилаajoooooj šta je meni sve na čekanju do pola pročitano
Oblomov
Narodna istorija SAD
Zlatni paviljon
Carev novi um
neka od S. Sontag, zaboravih naslov
a tek one što nisam ni načeo a kupljene su odavno![]()
Срамота ме од њега некад када причамо.Није иста.kako istu stvar